ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Πώς θα είναι το τριήμερο για όλα τα ζώδια.
3
'
ζώδια σήμερα προβλέψεις τριημέρου Shutterstock

Είναι Παρασκευή είναι πρωτομηνιά που ενώ θα έπρεπε να ήμασταν μες στην καλή χαρά, ο εκνευρισμός που επικρατεί ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Σαν να θέλουμε να πετάξουμε μακριά και κάποιο αόρατο χέρι μας κρατά προσγειωμένους, μας στερεί το ταξίδι, την ανεμελιά, την ξενοιασιά κι εμείς αγωνιζόμαστε να απελευθερωθούμε. Δε σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, αντιδρούμε έντονα χωρίς λόγο και αιτία, μετά μας πιάνουν οι ενοχές και μετανιώνουμε. Οι επιθυμίες μας δε συμβαδίζουν ή μήπως δεν είμαστε ειλικρινείς με τα θέλω μας; Ευκαιρία είναι όμως να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε, να δείξουμε τα όρια της αντοχής μας στους άλλους και να μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Ο έρωτας θυμίζει βεγγαλικό! Σκάει, το θέαμα μας συνεπαίρνει και μετά... χάνεται στον μαύρο ουρανό! Το χαμόγελο όμως δεν το χάνουμε και σκεφτόμαστε ότι μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μια άλλη στιγμή, σκεφτόμαστε, ίσως είναι πιο κατάλληλη...

Το Σάββατο είναι πιο ανάλαφρο και η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της από το Λέοντα και δίνει τις ευεργεσίες της... Μνήμες νοσταλγικές γεμίζουν την καρδιά και μας γεννιέται η διάθεση να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας ξεχνάμε ή θεωρούμε δεδομένη την ύπαρξή τους. Ο έρωτας ρομαντικός και αγαπησιάρης. Θέλουμε μια ζεστή αγκαλιά να χωθούμε, κάποιο αυτί να ακούσει τον καημό μας κι ένα στόμα να ψιθυρίσει μια λέξη που θα μας φέρει δάκρυα χαράς στα μάτια. Δεν θέλουμε το πρόσκαιρο, το γρήγορο, το επιδερμικό, αλλά το μόνιμο. Το απάνεμο λιμάνι, εκείνο που θα μας προφυλάξει από κάθε καταιγίδα. Αποζητάμε το «για πάντα» κι ας ξέρουμε κατά βάθος ότι δεν ισχύει. Δε μας νοιάζει! Ελπίζουμε... Και το φεγγάρι έχει χαθεί από τα μάτια μας, όμως είναι εκεί, υπάρχει και θα κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Η Κυριακή είναι και αυτή σε ένα πλαίσιο όπως το Σάββατο με παρόμοιες προτεραιότητες και αυτό που ζητάμε είναι αποκατάσταση των σχέσεων … Αυτή θα έρθει αργότερα και με αμοιβαίες υποχωρήσεις που τώρα συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να τις κάνουμε… Σταδιακά βλέπουμε ότι τίποτα δε γίνεται με ευχολόγια και καμία απόφαση δεν είναι εύκολη… Ερωτικά, υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι έκφρασης όμως δεν είναι στο χέρι μας να τις φέρουμε στο προσκήνιο καθώς ακόμα τις επεξεργαζόμαστε… Σίγουρα πάντως, δε μας συγκινεί ο ενθουσιασμός από μόνος του… Θέλουμε και κάτι επιπλέον για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι αξίζει να ψάξουμε κάτι παραπάνω… Από το μεσημέρι και μετά θα δούμε, ότι αυτό που μας χρειάζεται είναι μία τάξη στο μυαλό μας, το οποίο αυτές τις μέρες τρέχει με ταχύτητες που δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας, και κάνουμε κινήσεις που τις μετανιώνουμε!

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά από αυτά που θα μάθετε για ανθρώπους του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας φανούν άχρηστα, αργότερα όμως θα διαπιστώσετε ότι κάνετε λάθος κι ως συνήθως βιαστήκατε να βγάλετε το πόρισμά σας. Όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο πολύ θα εκνευρίζεστε και πολύ πιθανόν στο τέλος να μην κρατήσετε τα προσχήματα και να ξεσπάσετε. Ερωτικά, έχετε αρχίσει και σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να πάτε γι’ άλλες... πολιτείες, καθώς δεν υπάρχει η εξέλιξη ή η κατανόηση που περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να δείξετε αρκετή υπομονή και επιμονή, στα επαγγελματικά σας, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού προς το παρόν βασίζεστε σε κάποιους άλλους που είναι ακόμα επιφυλακτικοί απέναντί σας ή κάνουν ότι δε βλέπουν πόσο αξίζετε. Εκτός αν έχετε φτάσει ήδη στα όριά σας... Ερωτικά, ζήστε για το τώρα, βγάλτε το πάθος που κρύβετε. Ιδίως στο ταίρι σας, δείξτε του πόσο το θέλετε για να προλάβετε και κάποιες αντιδράσεις του. Οι μέρες είναι περίεργες και δεν ξέρετε τι βάζει με το νου του...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αποφασισμένοι να υπερπηδήσετε όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν στο δρόμο σας, να μπείτε σε διαφορετική κατεύθυνση, καινούργια και πιο ανανεωτική, γι’ αυτό και δε θέλετε να περιστοιχίζεστε από πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε μίζερα, σας αγχώνουν ή σας κρατούν δέσμιους. Αν πιστεύετε ότι εφαρμόζοντας δημοκρατικές διαδικασίες, θα αναλύσετε τις θέσεις και τις προθέσεις σας και θα εισακουστείτε, μάλλον εθελοτυφλείτε. Θα πρέπει να περάσετε σε θέση μάχης και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφού τα πάτε θαυμάσια με τη μαγειρική γιατί αρνείστε να αποδεχτείτε το ότι δε γίνεται να φτιάξετε ομελέτα, αν δεν σπάσετε κάποια αβγά; Δε μπορεί από τη μια να γκρινιάζετε και να στενοχωριέστε για τις καταστάσεις που ζείτε και από την άλλη να κρατάτε αμυντική στάση και να αποφεύγετε να συγκρουστείτε με τα πρόσωπα που τις προκαλούν. Προσπαθήστε να απεμπλακείτε συναισθηματικά από έρωτες που σας ταλαιπωρούν. Στραφείτε στο μέλλον και μη μένετε στο παρελθόν, γιατί αν δεν το κάνετε από μόνοι σας, θα το κάνει η ίδια η ζωή.

ΛΕΩΝ

Για τη δική σας ηρεμία, δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε την αποδοχή των πάντων. Μην το παίρνετε προσωπικά. Ούτε εσείς άλλωστε «αγκαλιάζετε εγκάρδια» το κάθε πρόσωπο στη ζωή σας. Σταματήστε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τα προτερήματά σας, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας. Αν δε σας θέλουν μία, μην τους θέλετε δέκα. Γυρίστε την πλάτη σας, σηκώστε το ανάστημά σας, απευθυνθείτε σε άλλους κύκλους και κάντε νέες γνωριμίες, απ’ όπου θα πάρετε την αναγνώριση που σας πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανόν, εξ αιτίας της βιασύνης σας να ανταποκριθείτε, να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις και να αναλάβετε μια δουλειά που θα σας φάει αρκετό χρόνο ή να είναι πολύπλοκη και να μη μπορέσετε να τη φέρετε σε πέρας. Το αν είστε έξυπνοι κι ικανοί, το ξέρουν όλοι και δε χρειάζεται να το αποδείξετε. Έτσι κι αλλιώς, αυτοί που δε σας συμπαθούν, δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη. Ερωτικά, μη δίνετε τελεσίγραφα γιατί ενίοτε γίνονται αποδεκτά κι αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την απόφασή σας, ίσως τελικά να το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως ήδη ετοιμάζεστε για ταξίδι ή μια μονοήμερη εκδρομή γιατί ξέρετε ότι χρειάζεστε καινούργιες παραστάσεις αλλά και μια ευκαιρία για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Κυρίως όμως θέλετε να δραπετεύσετε από κάποιες καταστάσεις ή ανθρώπους που σας στενοχωρούν και να γεμίσετε θετική ενέργεια. Μην ξεχνάτε όμως ότι όπου κι αν πάτε το πρόβλημα το παίρνετε μαζί σας. Για να το αφήσετε πίσω σας και να ηρεμήσετε πρέπει να κόψετε κάθε επαφή. Πατήστε το off στο κινητό σας κι απολαύστε τη φύση, τη θάλασσα, τα πουλάκια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε απόλυτοι και το γνωρίζετε, όπως επίσης το ότι συμπαθείτε ή αντιπαθείτε ανθρώπους με το που θα τους δείτε. Ισχυρίζεστε ότι βασίζεστε στο ένστικτό σας, αλλά πόσες φορές δεν έχετε πέσει έξω στις εκτιμήσεις σας; Γι’ αυτό, πριν γνωρίσετε καλά ένα πρόσωπο, μην το καταδικάσετε. Επαγγελματικά, αν δεν λύσετε ένα θέμα που σας προέκυψε, δε θα μπορέσετε να ξενοιάσετε και να απολαύσετε όμορφες προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Όμως, αν βλέπετε ότι έχετε ήδη κουραστεί αρκετά, καλύτερα να το αφήσετε για τη Δευτέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε να υπακούσετε στις εντολές... άνωθεν και να παραμείνετε σε μια κατάσταση, όμως νιώθετε ότι περιορίζεστε και δεν έχετε τις καλύτερες αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι δεν έχετε τη διάθεση, τη ζωντάνια και τον παλιό σας ενθουσιασμό κι αυτό σας στοιχίζει. Ψάχνετε διεξόδους κι εναλλακτικές αλλά με τη συναισθηματική φόρτιση που έχετε είναι δύσκολο να δείτε καθαρά. Προσέξτε, λοιπόν, μην κάνετε κάποια σπασμωδική κίνηση, επαγγελματικά ή ερωτικά, που θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και κυρίως αναρωτηθείτε μήπως υπερβάλλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας απασχολούν αρκετά θέματα επαγγελματικής φύσης και αγχώνεστε για το αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας που αυξάνονται, ενώ αντίθετα ο ελεύθερος χρόνος σας μειώνεται δραματικά. Γι’ αυτό, πριν αναλάβετε οποιαδήποτε δέσμευση, σκεφτείτε αν αντέχετε το να δουλεύετε μερόνυχτα. Μήπως όμως είναι και μια δικαιολογία, ώστε να κρύβεστε από τον έρωτα; Πάντως, αν θέλει να σας βρει, είτε είστε κλεισμένοι στο γραφείο είτε στο σπίτι, θα σας βρει και τότε καλό θα ήταν να μην τον αγνοήσετε γιατί είναι η μόνη περίπτωση να απογειωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλετε η ζωή σας να μπει σε άλλη τροχιά, να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο, να γίνει πιο ενδιαφέρουσα, αναλάβετε δράση. Η εποχή είναι κατάλληλη για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες. Αφήστε τις θεωρίες γιατί πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι φοβάστε μήπως εμπλακείτε συναισθηματικά περισσότερο απ’ όσο αντέχετε και χάσετε τον μπούσουλα. Αν τα κριτήριά σας είναι σωστά, τότε δεν κινδυνεύετε να την πατήσετε. Αλλά κι αν το πάθετε, τι σημασία έχει; Κανείς δεν πέθανε από έρωτα, πολλοί όμως αναστήθηκαν!

ΙΧΘΥΣ

Αν μπορείτε να αποφύγετε τις απευθείας αντιπαραθέσεις και να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό σας θέμα με τη λιγότερη δυνατή φθορά από τη μεριά σας, τότε θα ήταν ευχής έργο. Ακόμα κι αν σας ζητηθεί να πάρετε θέση, μείνετε στην ουδέτερη ζώνη γιατί δεν αποκλείεται στο τέλος να πληρώσετε εσείς τη νύφη. Ερωτικά, κάντε εσείς την αρχή και εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα ακολουθήσει η άλλη πλευρά. Μη φοβάστε ότι θα φανείτε εκμεταλλεύσιμοι. Το να λέτε αυτά που αισθάνεστε δείχνει τη δύναμή σας!

Αγαπημένο