ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Περιορισμοί και ευθύνες, πάθος και φαντασία

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Photo/Istock

Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη ημέρα, πολύ μακριά από την χαλαρότητα που περιμένουμε για το κλείσιμο της εβδομάδας, με τις επιθυμίες μας να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Είναι το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που μας αναγκάζει να ασχοληθούμε μόνο  με τις υποχρεώσεις μας, με τα όσα πρέπει να κάνουμε σε πρακτικό επίπεδο, με τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει και δεν πρέπει να παραβλέψουμε. Από την άλλη πλευρά, αν έχουμε δουλέψει σωστά και έχουμε κουραστεί για να πετύχουμε τους στόχους μας , τώρα είναι η στιγμή της επιβράβευσης των προσπαθειών μας.

Το Σάββατο κινείται σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ξυπνά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας, ενεργοποιεί τη διαίσθηση και τον εσωτερικό μας κόσμο που ψάχνει διέξοδο να εκφραστεί, ακόμη και μέσα από καλλιτεχνικές δημιουργίες για τους πιο ταλαντούχους από εμάς. Η ευαισθησία μας θα είναι οξυμένη απέναντι σε όλους τους ανθρώπους και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είναι χαρούμενοι!

Η Κυριακή πάλι είναι μια ημέρα  αφιερωμένη στον έρωτα και το πάθος, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα να βάζει φωτιά στην ερωτική μας ζωή! Τα συναισθήματα είναι έντονα, εύκολα όμως μπορούν να μπλεχτούν με πιο κατώτερα συναισθήματα όπως η ζήλια, η ανασφάλεια, ο εγωισμός. Επίσης δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι η όψη αυτή μιλά για επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να διακρίνουμε και να εκμεταλλευτούμε!

ΚΡΙΟΣ 

Και αυτό το τριήμερο οικογενειακά και οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και να απαιτούν μερίδιο της προσοχής και του χρόνου σας. Την Παρασκευή, αποφύγετε συζητήσεις με ένα μεγαλύτερο ηλικιακά πρόσωπο της οικογένειας σας γιατί δεν θα καταλήξετε πουθενά. Ψυχολογικά νιώθετε πολύ καλύτερα και αυτό είναι το σημαντικό! Τα άγχη των τελευταίων ημερών καταλαγιάζουν και αισθάνεστε ικανοί να βρείτε λύσεις σε ότι προκύπτει. Στα επαγγελματικά σας παρουσιάζονται καινούργιες ευκαιρίες και ανοίγονται νέες προοπτικές που ενεργοποιούν τον έμφυτο δυναμισμό σας. Είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για να κάνετε αυτή την καινούργια αρχή να αξίζει! Η στήριξη που έχετε από ένα ισχυρό πρόσωπο σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς. Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο μηνύματα, τηλεφωνήματα και ενδιαφέρουσες συναντήσεις για τους αδέσμευτους, ενώ όσοι είστε σε σχέση θα λύσετε τις διαφορές σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτέλους το Σαββατοκύριακο σας αφήνει να χαλαρώσετε, μετά από μια πολύ κουραστική εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας ζήσατε κάποιες πολύ σημαντικές, για αρκετούς και δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή σας. Η Παρασκευή έχει ακόμη κάποια δυσκολία, αλλά θα καταφέρετε να τη διαχειριστείτε. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια σας σε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας. Τη χρειάζεται πραγματικά. Η συνέχεια του τριημέρου είναι εντυπωσιακή, και μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις θα πάρετε ικανοποίηση και χαρά, θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε. Η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται με το πάθος να περισσεύει τόσο για εσάς που έχετε μια σταθερή σχέση όσο και για τους αδέσμευτους. Επαγγελματικά υπάρχουν ευκαιρίες που έχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε. Στα οικονομικά σας έρχεται μια πρόταση που αν τη δεχθείτε θα δείτε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας να αυξάνονται, αλλά να ξέρετε ότι θα κουραστείτε αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο και να σας δυσκολέψει  η Παρασκευή, το τριήμερο είναι γενικά ευνοϊκό για όλους τους τομείς της ζωής σας. Αρχικά θα πιεστείτε από τις εξωτερικές συνθήκες που με κάποιο τρόπο σας καταπιέζουν και σας αγχώνουν. Θα πρέπει να δεχθείτε ότι στη ζωή υπάρχουν όρια και κανόνες, και όσο θέλετε να κινείστε ελεύθερα και χωρίς έλεγχο, τόσο θα συναντάτε εμπόδια. Κάποιοι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι και παραδόξως θα  τους αποδεχθείτε σχετικά εύκολα. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα αλλάζει εντελώς με την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση να επιστρέφουν! Επαγγελματικά, η στασιμότητα του προηγούμενου διαστήματος σας  έχει κουράσει, αλλά τώρα οι ιδέες και οι προτάσεις σας επιτέλους βρίσκουν ανταπόκριση και αυτό σας δίνει φτερά και μια δημιουργικότητα που εντυπωσιάζει. Στα οικονομικά σας υπάρχει εύνοια, ακόμη και τύχη που δεν πρέπει να προσπεράσετε. Συναισθηματικά, ένα πρόσωπο που κινείται στο εργασιακό σας περιβάλλον σας δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά δεν φαίνεται να συγκινείστε…  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλιώς ξεκινά το τριήμερο αυτό για εσάς και αλλιώς τελειώνει αγαπητοί Καρκίνοι, αλλά σε όλη τη διάρκεια του θα αισθάνεστε να έχετε την προστασία του σύμπαντος που πριν προλάβετε να ευχηθείτε κάτι το βλέπετε να δρομολογείται. Η Παρασκευή είναι μια ημέρα περισσότερο εσωτερική, δεν θέλετε πολλές επαφές, και επιλέγετε να αποτραβηχτείτε στο χώρο σας και να χαλαρώσετε. Το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα άγχη και τις φοβίες σας και να νιώσετε πιο ήρεμοι. Στα επαγγελματικά σας,  χρειάζεται να είστε περισσότερο προσαρμοστικοί και λιγότερο ανασφαλείς για τα προσόντα σας. Συναισθηματικά είστε στα καλύτερα σας και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην ερωτική σας ζωή! Οι στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας πηγαίνουν τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, ενώ για τους αδέσμευτους μια σχέση παθιασμένη έρχεται να σας συνεπάρει! 

ΛΕΩΝ 

Το τριήμερο αυτό επιτέλους βάζει τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε ένα πρόβλημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένειά σας, που σας ταλαιπωρούσε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Ακόμη και αν χρειαστεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα ενοχλήσουν κάποια συγγενικά σας πρόσωπα, πρέπει να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Τακτοποιήστε θέματα της καθημερινότητας για να μπορέσετε να οργανώσετε και να προετοιμάσετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να προωθήσετε την καριέρα σας. Τα οικονομικά σας έχουν πολύ καλές προοπτικές που περνούν μέσα από  τις σύγχρονες ιδέες και προτάσεις σας. Προχωρήστε δυνατά! Συναισθηματικά, μια σχέση από το παρελθόν έρχεται και πάλι στο μυαλό σας, περισσότερο σαν μια τρυφερή ανάμνηση και όχι σαν ανάγκη να έρθετε και πάλι κοντά. Οι δεσμευμένοι βρείτε την ευχαρίστηση μέσα από κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρασκευή είναι αρκετά πιεστική ημέρα, με εμπόδια στις μετακινήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία που θα σας αποσυντονίσουν αφού θέλατε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα είναι πραγματικά υπέροχο για τους περισσότερους από εσάς, με ευχάριστες συναντήσεις, επαφές με πρόσωπα που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα, μικρές μετακινήσεις που καθαρίζουν το μυαλό σας και βάζουν σε τάξη τις σκέψεις σας. Στα επαγγελματικά σας η κούραση και οι πιέσεις των τελευταίων ημερών σας έχουν εξαντλήσει και μπορεί να φερθείτε άσχημα σε ένα συνάδελφο που δεν φταίει σε τίποτε. Στη συναισθηματική σας ζωή, εκφράζετε τα συναισθήματα σας έντονα και παθιασμένα και αυτό ενθουσιάζει το σύντροφό σας! Οι αδέσμευτοι δεχθείτε κάθε πρόταση για έξοδο και διασκέδαση και δεν θα χάσετε…

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας και η βελτίωση τους δεν φεύγουν από το μυαλό σας ούτε και αυτές τις ημέρες, με την Παρασκευή να σας πιέζει να τακτοποιήσετε οφειλές και να ρυθμίσετε υποχρεώσεις. Ίσως χρειαστεί να απαρνηθείτε κάποιες μικρές σπατάλες που  θέλατε να κάνετε για τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο όμως θα έχετε κάποιες ιδέες για να βελτιώσετε την εικόνα του πορτοφολιού σας και στρώνεστε αμέσως στη δουλειά για να τις βάλετε σε εφαρμογή. Επαγγελματικά, μπορεί ακόμη να μην βλέπετε σημαντικές εξελίξεις αλλά δεν θα αργήσουν, με μια πολύ δελεαστική πρόταση να σας ξεσηκώνει. Στη συναισθηματική σας ζωή όσο και αν σας αρέσει να αρέσετε, μην το παρατραβάτε γιατί ο σύντροφός σας δεν δείχνει να καταλαβαίνει αυτή σας την ανάγκη. Αν είστε αδέσμευτοι, οι κοντινοί σας άνθρωποι φροντίζουν να σας κάνουν διάφορες γνωριμίες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα μέσα σας το τριήμερο αυτό, και βλέπετε την  ουσία και την αλήθεια τόσο των καταστάσεων που αντιμετωπίζετε όσο και κάποιων  ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Τους είχατε δείξει εμπιστοσύνη και αυτοί αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Η Παρασκευή λοιπόν είναι μια ημέρα που θα αφήσετε πίσω σας ότι σας επιβαρύνει ψυχολογικά και θα βάλετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ διαφορετικό και είστε έτοιμοι να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και να βάλετε καινούργιους στόχους. Στα επαγγελματικά σας δείξτε περισσότερη συναδελφικότητα και μην προσπαθείτε να καπελώσετε τους άλλους. Στα ερωτικά σας, το παιχνίδι παίζεται με τους δικούς σας όρους και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας. Για τους δεσμευμένους Σκορπιούς η ανανέωση της σχέσης σας εννοείται περνά μέσα από το ερωτικό πάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή αν και θεωρείται η πιο χαλαρή ημέρα της εβδομάδας σας φέρνει κάποια ερωτηματικά γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το πώς λειτουργείτε μέσα σε αυτές και πόσο ευθύνεστε  για την επιφυλακτικότητα που έχουν απέναντί σας κάποια κοντινά σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο όμως η διάθεση σας αλλάζει, είστε γεμάτοι δημιουργικότητα, καλλιτεχνικές ανησυχίες, αισιοδοξία αλλά και σκέψεις για το πώς θα μπορούσατε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Ο ιδεαλισμός σας είναι τώρα πιο έκδηλος από ποτέ! Στα οικονομικά σας έρχεται μια πολύ σημαντική βελτίωση αν και αρχικά η πηγή αυτής της βελτίωσης θα παραμένει κρυφή από τους περισσότερους. Συναισθηματικά χωρίς σημαντικές αλλαγές, αφού συνεχίζετε να κινείστε παρασκηνιακά, να γοητεύεστε από παράνομους έρωτες και περίεργα  μπλεξίματα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ακόμη και εσείς, το παράδειγμα εργατικότητας και αφοσίωσης στο καθήκον και τις υποχρεώσεις, θα πρέπει να έχετε κάποιες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας. Φροντίστε λοιπόν την Παρασκευή να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας, να ρυθμίσετε πρακτικά ζητήματα και να ολοκληρώσετε δουλειές ρουτίνας για να μπορέσετε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο! Στα επαγγελματικά σας υπάρχει ένα προσωρινό μπλοκάρισμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει και να χάσετε την προσήλωση στους στόχους σας.  Υπάρχουν άτομα στο φιλικό σας περιβάλλον πρόθυμα να σας στηρίξουν, μην αρνείστε λοιπόν τη βοήθεια τους. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνεται μέσα από κοινές δραστηριότητες, ανάλαφρες συζητήσεις, μια έξοδο για διασκέδαση, μια σύντομη απόδραση από την πόλη. Για τους αδέσμευτους μπορεί να προκύψει ένας έρωτας  μέσα από επαγγελματικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κλείσιμο της εβδομάδας είναι κάπως περίεργο για εσάς με τον τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου την Παρασκευή να επηρεάζει τις σχέσεις σας με πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη σας. Μπορεί ακόμη να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σας με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας,  μεγαλύτερο σε ηλικία, που θεωρεί πως το παραμελείτε. Όπως και να έχει, το Σαββατοκύριακο όλα αυτά ξεπερνιούνται και έχετε πολύ μεγαλύτερη άνεση να περάσετε όμορφα, να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί! Επαγγελματικά, έρχεται μια πολύ σημαντική πρόταση που υπόσχεται βελτίωση και των οικονομικών σας αλλά ακόμη δεν μπορεί να μπει σε πορεία. Αν κάτι σας προβληματίζει, συζητήστε το με κάποια κοντινά σας πρόσωπα που έχουν και τις γνώσεις και την εμπειρία να σας συμβουλεύσουν σωστά.  Συναισθηματικά, ίσως μπλέξετε σε μια ιστορία που φοβάστε πως θα σας εκθέσει κοινωνικά και θελήσετε να την κρατήσετε στο περιθώριο. Το παρελθόν επίσης θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας αναστατώσει… 

ΙΧΘΥΕΣ   

Παρά τη ρομαντική σας διάθεση και την πίστη πως όλα θα πάνε καλύτερα, την Παρασκευή κινδυνεύετε να πάρετε λάθος αποφάσεις σε κάποιο οικονομικό θέμα που  οι συνέπειες τους θα σας ακολουθούν για καιρό. Το Σαββατοκύριακο όμως  σας ανήκει, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να φέρνει στο μυαλό σας όλα τα όνειρα και τις ελπίδες σας για το μέλλον που για κάποιο διάστημα τα είχατε βάλει στον πάγο. Θετικές εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε σε νομικά θέματα αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με σπουδές, εξετάσεις, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.  Στη συναισθηματική σας ζωή είναι οι φίλοι που παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις που προκύπτουν. Μπορεί να σας κάνουν μια πολύ σημαντική γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας, ή μπορεί να γίνουν οι ειρηνοποιοί ανάμεσα σε σας και  το ταίρι σας που το έχετε κουράσει με την αλλοπρόσαλλη  συμπεριφορά σας...

Αγαπημένο