ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Ο ενθουσιασμός οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και λάθη

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;
1
'
Ζώδια τριημέρου: Οι προβλέψεις για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- Ο ενθουσιασμός οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και λάθη Photo/Istock

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δύναμη που μας βοηθά να ολοκληρώσουμε ένα σχέδιο που επεξεργαζόμαστε εδώ και αρκετές ημέρες. Με τη Σελήνη να έχει μετακινηθεί στον Κριό, κάνουμε βιαστικές κινήσεις από ενθουσιασμό που μπορεί να οδηγήσει και σε λάθη. Το βράδυ, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον κοινωνικό Τοξότη μας ξεσηκώνει για μια έξοδο γεμάτη επικοινωνία, διασκέδαση και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Το Σάββατο είναι μια όμορφη ημέρα με κοινωνικότητες, επαφές, μετακινήσεις και χαρούμενες συναντήσεις. Κυρίως όμως έχει ατελείωτες συζητήσεις με φίλους, όπου θα αναλυθούν διεξοδικά κάθε τι που μας συνέβη τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης ευνοούνται συμφέρουσες αγορές που έχουν να κάνουν με το σπίτι.

Η Κυριακή είναι μια μέρα που είτε θα  την περάσουμε χαλαρά στο σπίτι απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και ονειροπολώντας όμορφες στιγμές, είτε θα ψάξουμε μέσα μας κάθε φόβο και ανασφάλεια προσπαθώντας να ανακαλύψουμε πόσο συνδέονται με την συμπεριφορά μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

ΚΡΙΟΣ

Τακτοποιείστε  υποθέσεις που αναβάλλετε καιρό για να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στους νέους στόχους που βάζετε για το μέλλον.  Στα ερωτικά σας, εκμεταλλευτείτε το τριήμερο για να συζητήσετε με το ταίρι σας γύρω από την πορεία της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε, διασκεδάστε και βρεθείτε με φίλους. Συζητήστε τις επαγγελματικές σας ανασφάλειες με ένα πρόσωπο που οι συμβουλές του είναι αποδεδειγμένα σωστές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτό το τριήμερο όσο μπορείτε περισσότερο γιατί έχετε φορτωθεί πολλά και είστε εξαντλημένοι. Αισθηματικά, μην φορτώνετε στον σύντροφό σας λάθος συμπεριφορές ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Επαγγελματικά, μην εμπιστευτείτε σε κανέναν πράγματα που γνωρίζετε μόνο εσείς αφορούν στη δουλειά σας. Δεν ξέρετε πως θα μεταφερθούν και σε ποιον με αποτέλεσμα να εκτεθείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις σας δεν έχουν τελειωμό αλλά σκεφτείτε ότι με την τακτοποίησή τους θα απαλλαγείτε από ένα βάρος που σας άγχωνε αρκετά. Επαγγελματικά, όσο και αν σας εκνευρίζει το γεγονός ότι καθυστερούν οι εξελίξεις που περιμένετε, αξιοποιήστε αυτό το τριήμερο για να σκεφτείτε λίγο παραπάνω το τι θέλετε να κάνετε. Αισθηματικά, μάλλον εσείς είστε που χαλάτε την ατμόσφαιρα με τα νεύρα και τις παραξενιές σας….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας σε ότι αφορά τα σχέδια σας και μην λαμβάνετε υπόψη σας τη γνώμη των άλλων. Επαγγελματικά, πολλές και αντικρουόμενες  πληροφορίες σας αγχώνουν. Αφήστε να περάσει το Σαββατοκύριακο και μετά αξιολογείστε τες. Αισθηματικά, ξεπεράστε κάποιες μικρής σημασίας αλλά ενοχλητικές συνήθειες του συντρόφου σας και απολαύστε την αγάπη που σας δείχνει…

ΛΕΩΝ

Μη αποδέχεστε εύκολα και χωρίς να το εξετάσετε, καμιά είδηση, καμιά πληροφορία που σας δίνεται και αφορά σε επενδύσεις και οικονομικές κινήσεις. Με τη Σελήνη στον Κριό για όλο σχεδόν το τριήμερο έχετε και τη διάθεση και τη θέληση να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας. Στα αισθηματικά σας απολαύστε το φλερτ και τον ενθουσιασμό που φέρνει μια καινούργια γνωριμία αλλά ως εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά τη γνωστή λογική σας και την αντικειμενική σας κρίση, τις ημέρες αυτές μπορεί να εκτιμήσετε λάθος μια κατάσταση και αυτό να επηρεάσει μια σημαντική σας σχέση. Επαγγελματικά αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για την επόμενη εβδομάδα και μην κοινοποιείτε εμπιστευτικές πληροφορίες. Συναισθηματικά, οι αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας οφείλονται κυρίως στις δικές σας ανασφάλειες που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις με άτομα της οικογένειάς σας πέρα από τη χαρά της συνάντησης μπορεί να γίνουν και κουραστικές αν επιμένουν να σας δίνουν συμβουλές.  Επαγγελματικά, αναλαμβάνετε όλο και περισσότερα πράγματα, που επιτρέπουν μεν στη δημιουργικότητα σας να εκφραστεί, αλλά σας κουράζουν αρκετά. Αισθηματικά, είστε πρόθυμοι να κάνετε ότι μπορείτε για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο πιο πολύ σκέφτεστε ένα ζήτημα που αφορά στην προσωπική σας ζωή τόσο μπλέκεστε συναισθηματικά και δεν μπορείτε να καταλήξετε στον τρόπο που θα το αντιμετωπίσετε. Επαγγελματικά, οι ανακατατάξεις που γίνονται σας αγχώνουν, αν και δεν υπάρχουν σημάδια που να το δικαιολογούν. Αισθηματικά, ο έντονος ερωτισμός σας ενθουσιάζει τον σύντροφό σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας απασχολεί η εξέλιξη που θα έχει ένα ζήτημα οικογενειακό αλλά αυτό το τριήμερο δεν είναι κατάλληλο για να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Ίσως κάποιος προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί. Επαγγελματικά, αφήστε τις πολλές συζητήσεις και αφοσιωθείτε σε αυτό που έχετε να κάνετε.  Αισθηματικά, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας σε μια καινούργια γνωριμία, για να μην απογοητευτείτε αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε μια σημαντική απόφαση που σας αφορά προσωπικά (ίσως μια δίαιτα ή μια αλλαγή στη  διατροφή σας) και θα την τηρήσετε, όσο και αν ένα κοντινό σας πρόσωπο προσπαθήσει να την σαμποτάρει. Επαγγελματικά, σκεφτείτε διάφορες εναλλακτικές διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε, αλλά μην βάλετε σε εφαρμογή καμιά ακόμη. Αισθηματικά, οι κρυφοί έρωτες μπορεί να είναι γοητευτικοί αλλά δεν ταιριάζουν με το σοβαρό σας χαρακτήρα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή ζητά μεγάλη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με τα έξοδα, τις δαπάνες και τα οικονομικά σας γενικότερα. Δείξτε σύνεση και μην κάνετε περιττές σπατάλες. Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με ότι σας ικανοποιεί, και περάστε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη και αν υπάρχει έντονη έλξη με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε τώρα, αφήστε το μέλλον να δείξει την πορεία της ιστορίας.

ΙΧΘΥΕΣ 

Απρόοπτα και καθυστερήσεις σας βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμα σας αυτό το τριήμερο και θα πιεστείτε αρκετά για να μπορέσετε κάποια στιγμή να ηρεμήσετε. Στις συζητήσεις σας φροντίστε να είστε απόλυτα σαφείς και κατανοητοί για να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Επαγγελματικά, μια υπόσχεση που σας είχε δοθεί μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί. Αισθηματικά, μην βιάζεστε να παρεξηγήσετε κάτι που θα σας πει ο σύντροφός σας και δημιουργήσετε ένταση χωρίς λόγο.

Αγαπημένο