ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Ζαρίφη: "Αν ξέραμε ότι όσοι άνθρωποι είναι αδύνατοι, είναι και υγιείς, όλοι θα το κάναμε"

"Το θέμα της υγείας δεν πρέπει να αγγίζεται από κανένα"
25.01.2024


 Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια του “Οδός Ζαρίφη 2”, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για τα κιλά της.

«Από τους ανθρώπους που μου έχουν εμπιστευτεί δουλειά, δεν έχω ακούσει. Από ανθρώπους που ουσιαστικά έκαναν κριτική, δεν το συζητώ, άπειρα τέτοια σχόλια. Στην αρχή που ήμουν νέα, ήμουν ένας άνθρωπος που με επηρέαζαν πάρα πολύ. Τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Θα σου πει ο άλλος ότι είσαι χοντρός. Μην μου λέτε πράγματα που με σοκάρουν», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Το θέμα της υγείας δεν πρέπει να αγγίζεται από κανένα. Ο καθένας ξέρει πολύ καλά πως είναι η υγεία του και πρέπει να την ελέγχει. Αν ξέραμε ότι όσοι άνθρωποι είναι αδύνατοι, είναι και υγιείς, όλοι θα το κάναμε. Δεν μπορούμε να λέμε ότι το λέω για την υγεία σου γιατί και εγώ μπορώ να σου πω ότι το λέω για τη ψυχική σου υγεία και είσαι αδύνατος. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα, είναι οι άνθρωποι που εντός εισαγωγικών τρώνε το περισσότερο ξύλο. Πολύ εύκολα μπορώ να σου πω κάτι που θα σε πονέσει. Σιχαίνομαι την έκφραση: λέω την αλήθεια, λες την αλήθεια σου», πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Αγαπημένο