ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάθε γιατί πρέπει να γυμνάζεσαι με τον σύντροφο σου- Τι θα προσφέρει στη σχέση σας

Γιατί η προπονήσεις με το ταίρι σου είναι ο καλύτερος τρόπος να γυμνάζεσαι;
07.04.2022
1
'
Μάθε γιατί πρέπει να γυμνάζεσαι με τον σύντροφο σου- τι θα προσφέρει στη σχέση σας couple_workout

Νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από τη σχέση σου; Είτε από τη σχέση που έχεις με την γυμναστική είτε από την ερωτική σου ζωή; Μην αγχώνεσαι! Είναι απολύτως λογικό σ’ ένα ζευγάρι, παρά την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο να υπάρξουν περίοδοι που δεν θα είστε και στα καλύτερα σας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει τρίτο άτομο ή ήρθε το τέλος της σχέσης.

Λίγο η καθημερινότητα, λίγο οι υποχρεώσεις, η δουλειά και η έλλειψη προσωπικού χρόνου μπορούν να συμβάλουν στην διαταραχή μιας διαπροσωπικής σχέσης, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. 

Αν αισθάνεσαι και εσύ ότι έχετε απομακρυνθεί τελευταία τότε ίσως η γυμναστική είναι ένα τρόπος να έρθετε πάλι κοντά σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών!

Δείτε επίσης : Άσκηση ή διατροφή για απώλεια βάρους; Τι είναι καλύτερο να επιλέξεις

Πώς όμως η άσκηση με τον σύντροφό σου βοηθά τη σχέση σας; Ήρθε η ώρα να μάθεις!

Βάζοντας στόχους για τη φυσική σας κατάσταση μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε και τους στόχους της σχέσης σας!

Μπαίνοντας στη διαδικασία να ξεπερνάτε εμπόδια, να αναζητάτε την εύρεση κινήτρων, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, την επίλυση προβλημάτων και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας, μπορεί να γίνει πιο εύκολο να το κάνετε και στη σχέση σας.

Όπως βλέπεις αν εμβαθύνεις ελαφρώς στο νόημα της γυμναστικής θα δεις πως έχει κοινά με την δημιουργία και την διατήρηση μιας σχέσης.  

Εικόνα
couple

Δείτε εδώ : 4 τρόποι για να αντιμετωπίσετε τη ζήλια στη σχέση σας

Η προπόνηση με παρέα αυξάνει τη χαρά που παίρνουμε από την κίνηση

Η άσκηση με το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσει ως ένα φυσικό “boost”, τα συναισθήματα δέσιμου και εγγύτητας ενισχύονται, ειδικά καθώς αυξάνεται ο καρδιακός σας ρυθμός. Η σωματική κίνηση με κάποιον άλλο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους που μπορούμε να βιώσουμε τη χαρά. Όταν ασκείσαι, απελευθερώνεται μια χημική ουσία του εγκεφάλου που ονομάζεται «ενδοκανναβινοειδή», η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενη, αισιόδοξη και χαλαρή. 

Καθημερινή άσκηση και βελτίωση της σχέσης

Όσο πιο συχνά ασκείστε τόσο πιο κοντά θα νιώθετε εφόσον θα περνάτε ποιητικό χρόνο μαζί, θα ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο και θα θέτετε στόχους. Ωστόσο οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε πίεση μιλήστε με τον σύντροφό σας για τους στόχους και τις προτιμήσεις του! Τόσο για την άσκηση όσο και για τη σχέση σας και μετά δέστε τα αθλητικά σας παπούτσια για να κινηθείτε μαζί.  

Εικόνα
couple

Ίσως σε ενδιαφέρει : Νέα σχέση: 3 βασικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε

Αγαπημένο