ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πως να πετύχεις το No make up Look στην καραντίνα

Άδραξε την ευκαιρία και ξεκούρασε το δέρμα σου. Άστο λίγο να αναπνεύσει.
1
'
φυσικό μακιγιαζ iStock

Τώρα στην καραντίνα οι μετακινήσεις είναι πολύ περιορισμένες ειδικά αν δουλεύεις και με τηλεργασία. Δεν είναι αναγκαίο να βάφεσαι καθημερινά, όπως όταν πήγαινες στο γραφείο σου. Η χρήση μάσκας έχει βοηθήσει πολύ και σε αυτό γιατί σε έχει κάνει να ξεχάσεις τι σημαίνει Make up.

Εάν όμως πρόκειται να πας μια βόλτα, φρόντισε να κάνεις το λατρεμένο no make up look  που θα σε κάνει να φαίνεσαι φυσική και υγιής.

Πρώτα το το δέρμα

Καθάρισε καλά το πρόσωπό σου με το αγαπημένο σου καθαριστικό κα ενυδάτωσε το με μία απαλή ενυδατική κρέμα. Μετά άπλωσε το primer σου για να καλυφθούν τυχόν  πόροι που φαίνονται λίγο παραπάνω

Foundation

Αντί να φορέσεις το γνωστό "βαρύ" σου μεικ απ , δοκίμασε μία BB κρέμα ή αν πρόκειται να βγεις έξω στον ήλιο μία CC με αντηλιακή προστασία. Δεν χρειάζεται να έχει την απόλυτη κάλυψη, για αυτό άλλωστε θα δείχνει και πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Λάμψεις

Με ένα πινέλο βεντάλια, πέρνα λίγο highlighter στα ζυγωματικά σου για να δώσεις μια φυσική λάμψη ακόμα και τις πιο κρύες μέρες.

Ενυδάτωση χειλιών

Τέλος , βάλε το αγαπημένο σου Lip balm είτε με χρώμα είτε χωρίς για να δείχνουν τα χείλη σου ενυδατωμένα και να προστατευτούν από το κρύο.

Αγαπημένο