ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση; 3 tips για να γεμίσεις αυτοπεποίθηση σε χρόνο ρεκόρ

Πώς μπορείς να αλλάξεις την ψυχολογία σου;
3
'
xamili-aftoektimisi

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση, σίγουρα είναι από τα στοχεία που δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν στον χαρακτήρα σου. Εξάλλου, αν εσύ ο ίδιος δεν πιστέψεις πρώτος στον εαυτό σου, τότε κανείς δεν θα το κάνει. Πώς μπορείς όμως να βοηθηθείς; Παρακάτω θα βρεις 3 δικά μου tips για να γεμίσεις αυτοπεποίηθηση και θετική ενέργεια σε χρόνο ρεκόρ!

Εστίασε στα θετικά στοιχεία σου

Ακόμα και αν έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, σίγουρα θα υπάρχει έστω και ένα πράγμα που αγαπάς στον εαυτό σου. Εστίασε σε αυτό και κάθε μέρα, κράτα ένα ημερολόγιο με μια μικρή ή μεγάλη σου «νίκη». Στο τέλος της ημέρας, αλλά και μόλις ξυπνάς το πρωί, διάβασε όσα κατάφερες και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα!

xamili-aftoektimisi-pos-na-tin-kseperaseis

Πόσα δύσκολα κατάφερες να ξεπεράσεις;

Στην ίδια φιλοσοφία με το παραπάνω, είναι να πας το δικό σου ημερολόγιο με τις νίκες σου, ένα βήμα πιο μπροστά. Σκέψου πόσες δύσκολες καταστάσεις κατάφερες να ξεπεράσεις κατά καιρούς στην ζωή σου και θα δεις πως αν μη τι άλλο, είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις. Μήπως μάλιστα, βρήκες και ένα άλλο θετικό σου στοιχείο;!

xamili-aftoektimisi-tips

Κανείς δεν είναι τέλειος

Ακόμα και όσοι θαυμάζεις, ακόμα και τα δημόσια πρόσωπα, τα ιστορικά πρόσωπα, ακόμα και εκείνοι άλλαξαν τον κόσμο, δεν ήταν τέλειοι. Και βασικά, δεν είναι κανείς μας. Σκέψου λοιπόν ότι όσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και να νιώθεις πως έχεις, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που σε χρειάζονται και πως για εκείνους, πρέπει να ξεπεράσεις τις αρνητικές σου σκέψεις και απλά να προχωρήσεις. Κάνε ένα βήμα την ημέρα και βάλε στόχο μακροπρόθεσμα, να αλλάξεις τρόπο σκέψης και στάσης!

Και να θυμάσαι: Ακόμα και αν κάτι σου πάει στραβά, ή ακόμα και αν εσύ ο ίδιος κάνεις κάποιο λάθος, μπορείς πάντα να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Εξάλλου, το να είσαι ο ίδιος υπερήφανος για τον εαυτό σου, είναι αναμφίβολα από τα πιο όμορφα συναισθήματα!

Αγαπημένο