ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ντύσου και ετοιμάσου κανονικά ακόμα και στο σπίτι

Τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα , πολλοί θα θεωρούν υπερβολή να φορέσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τις πιτζάμες και τις φόρμες τους.
Αυτό όμως δεν είναι σωστό!
1
'
Ντύσου και ετοιμάσου κανονικά και στο σπίτι

Αν χάνεις την αίσθηση του χρόνου και των εποχών, όταν θα τελειώσει η πανδημία και θα μπορέσουμε πάλι να βγούμε έξω από το σπίτι και να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα, θα δυσκολευτείς πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι αυτή τη στιγμή δουλεύουν από το σπίτι τους με τηλεργασία. Κάνε μια προσπάθεια το πρωί όταν ξυπνήσεις και  αντί να φτιάξεις μόνο τον καφέ σου να ντυθείς και να ετοιμαστείς σαν να πήγαινες στο γραφείο. Αν δεν μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα βάλε έναν στόχο τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να αισθάνεσαι πιο όμορφα και πως βρίσκεσαι στην δουλειά σου.

Πολλοί θα κάνουν για καιρό ακόμα να δουν τα γραφεία τους, με συνέπεια να ξεχάσουν το πρωινό τους ξύπνημα και τις συνήθειες.

Όταν έχεις online σύσκεψη

Κάθε φορά που θα έχεις κάποιο Meeting στη δουλειά μέσω κάποιας πλατφόρμας βιντεοκλήσης, φρόντισε να είσαι καταλλήλως βαμμένη και περιποιημένη και όχι όπως σηκώθηκες από το κρεβάτι σου.

Αυτό επίσης θα κάνει και τους συναδέλφους σου να καταλάβουν πως παίρνεις την δουλειά σου στα σοβαρά και ενδιαφέρεσαι για την εικόνα σου ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στον ίδιο εργασιακό χώρο.

Θα σε βοηθήσει στο να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε υψηλά επίπεδα και αν μην χάσεις άλλες στιγμές γεμίζοντας άγχος και αγωνία για το τι θα ξημερώσει. 

Αγαπημένο