ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 σημάδια που δείχνουν ότι αρέσεις σε κάποιον

Οι ειδικοί μίλησαν!
3
'
σημάδια ότι του αρέσεις

Πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να γνώριζες από πριν αν αρέσεις σε κάποιον ή όχι ώστε να αποφύγεις μια πιθανή ερωτική απογοήτευση; Σίγουρα πολλές και αν και κανείς μας δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει το μυαλό του άλλου ώστε να ξέρει τι ακριβώς σκέφτεται, υπάρχουν 3 σημάδια που δείχνουν ότι αρέσεις σε κάποιον, τα οποία και αναλύουν ειδικοί. Μάθε ποια είναι ώστε την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο, να τα παρατηρήσεις για να μάθεις αν έχετε μέλλον ή όχι.

Το δέρμα του μπορεί να προδώσει αν έλκεται από εσένα ή όχι

Οι άνθρωποι συχνά κοκκινίζουν επειδή νιώθουν θυμωμένοι ή ταπεινωμένοι. Αλλά αυτή η ακούσια συναισθηματική απόκριση μπορεί επίσης να είναι ένας δείκτης ότι κάποιος έλκεται από εσένα. Τα πρόσωπά μας μπορεί να κοκκινίζουν επειδή βλέπουμε κάποιον που μας αρέσει, λέει η κλινική ψυχολόγος Mary C. Lamia, Ph.D. «Το κοκκίνισμα μπορεί να σου δώσει μια ειλικρινής απάντηση για το αν αρέσεις σε κάποιον ή όχι» τονίζει.

Μην υποτιμάς τη γλώσσα του σώματος

Αν ξέρεις να παρατηρείς τους ανθρώπους σωστά, η relationship therapist Courtney Geter, LMFT, CST, αναφέρει πως επίσης μπορείς να μάθεις εύκολα αν αρέσεις σε κάποιον για τον οποίο ενδιαφέρεσαι: "Αν τα χέρια τους δεν είναι σταυρωμένα και γενικά δεν είναι σφιγμένοι, αυτό είναι ένα καλό δείγμα'', τονίζει.

Τι κάνουν συνήθως οι άντρες όταν τους αρέσει μια γυναίκα:

  • Παρατηρούν το δέρμα σου καθώς τους μιλάς.
  • Δεν σε διακόπτουν.
  • «Κομπιάζουν» όταν σου μιλάνε.
  • Σου ρίχνουν κλεφτές ματιές όταν δεν κοιτάς.

Τι κάνουν συνήθως οι γυναίκες όταν τους αρέσει ένας άντρας:

  • Πιάνουν τα μαλλιά τους.
  • Κάνουν ένα ελαφρύ μειδίαμα.
  • Γελούν με αυτά που λες.
  • Προσπαθούν να σε ακουμπούν με διάφορους τρόπους.

Μήπως γέρνει προς το μέρος σου;

Έχεις παρατηρήσει πως συνήθως κάθεσαι πιο κοντά σε όσους συμπαθείς; Ένα ισχυρό σημάδι έλξης είναι ο τρόπος με τον οποίο κάθονται ή στέκονται όσοι είναι γύρω σου - για παράδειγμα, αν γέρνουν το σώμα τους προς εσένα ή εάν γέρνουν την καρέκλα τους πιο κοντά στη δική σου.

Αντίθετα, συνήθως προσπαθείς να απομακρυνθείς από όσους δεν συμπαθείς. Δε νομίζω άλλωστε να έχεις κάτσει σκόπιμα δίπλα σε ένα άτομο με το οποίο δεν τα πάτε καλά σε μια κοινωνική εκδήλωση ή ένα εταιρικό meeting!

Αγαπημένο