ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4 αποτελεσματικά tips σχέσεων μιας relationship coach για να απογειώσεις την δική σου

H relationship coach Amy Milnes σου δίνει τα φώτα της
3
'
tips σχέσεων από ειδικό Shutterstock

Πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί μπροστά σε ένα συναισθηματικό δίλημμα ή σε ένα πρόβλημα στην σχέση σου, το οποίο μοιάζει να μην έχει λύση; Σίγουρα το περιβάλλον σου μπορεί να σε συμβουλεύσει αλλά σε ό,τι αφορά δύσκολα ζητήματα όπως για παράδειγμα η απιστία, καλό θα είναι να αποζητούμε την γνώμη ενός ειδικού.  H relationship coach Amy Milnes σου δίνει τα φώτα της με 4 αποτελεσματικά tips σχέσεων που θα πάνε την δική σου σε άλλο επίπεδο.

Μην περιμένεις να σε κάνει ευτυχισμένη ο σύντροφός σου

Συχνά, έχουμε υψηλές προσδοκίες και τελικά, βρισκόμαστε εκτεθειμένοι. Η ευτυχία, είναι επιλογή και δεν είναι ανάγκη να εξαρτάσαι από κανέναν και τίποτα, ώστε να γίνεις ευτυχισμένη. Έτσι λοιπόν, μην περιμένεις να σε κάνει ευτυχισμένη ο σύντροφός σου, αλλά φρόντισε η ίδια να σε προσέχεις και να σε αγαπάς. 

Να ξέρεις την αξία σου αλλά και τα πιστεύω σου

Εδώ κολλάει το ζήτημα της απιστίας. Αν είσαι κατά της συγχώρεσης σε μια απιστία, τότε πρέπει να ξέρεις ότι το να συγχωρήσεις κάποιον που δεν ήταν πιστός, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Πρέπει να ξέρεις την αξία σου, και να μην προδίδες τα πιστεύω σου για κανέναν.

Εικόνα
tips σχέσεων από ειδικό
Shutterstock

Δεν είναι μόνο το τι λες, αλλά και το τι κάνεις

Αυτό είναι που λέμε «old but gold». Η Milnes τονίζει πως η επικοινωνία, δεν έχει να κάνει μόνο με το λεκτικό της είδος, αλλά και με τις πράξεις σου και βέβαια με την στάση σου σώματός σου. Το να είσαι εκεί για τον σύντροφό σου, δεν σημαίνει απλά ότι ακούς τα όσα σου λέει, αλλά το ότι έχει 100% της προσοχής σου και δεν βλέπεις ταυτόχρονα και τηλεόραση για παράδειγμα. 

Δείξε ποια είνα τα όρια σου, αλλά κάνε και λίγο πίσω

Ο συμβιβασμός, ο σεβασμός, η εκτίμηση αλλά και η σωστή επικοινωνία είναι μερικά από τα θεμέλια κάθε υγιούς σχέσης. Δείξε ποια είναι τα όριά σου, τι ανέχεσαι και τι όχι, αλλά μην ξεχνάς να κάνεις λίγο πίσω σε αυτά που δεν σε πειράζει και τόσο να δεχτείς. 

Αγαπημένο