ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4 σημάδια ότι σου λέει ψέμματα και ίσως σε απατάει

Πώς θα το καταλάβεις;
3
'
σημάδια ότι σου λέει ψέμματα Shutterstock

Είναι από τα χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν σε μια σχέση: Υποψιάζεσαι ότι σου λέει ψέμματα και νιώθεις πως σε απατάει. Πώς θα το καταλάβεις όμως και ποια είναι τα σημάδια εκείνα που πρέπει να αναγνωρίσεις; Παρακάτω θα βρεις 4, τα οποία και πρέπει να σε βάλουν στην διαδικασία να ψάξεις το θέμα ενδελεχώς.

Το ένστικτό σου, σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά

Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, τότε αυτό σημαίνει πως το ένστικό σου, προσπαθεί να σου πει κάτι. «Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι, αλλά δεν νιώθουμε άσχημα χωρίς λόγο» 
λέει η  Brenda Della Casa, συγγραφέας του of Cinderella Was a Liar: The Real Reason You Cant Find (or Keep) a Prince.

... και κάτι δε κολλάει

Αν τα όσα σου λέει δεν έχουν καμία λογική συνάφεια, ή αν σου λέει περίεργα  πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους, τότε αυτό πρέπει να σε βάλει σε υποψίες. 
«Γενικά, αν κάποιος σου λέει ψέμματα τότε κάποια στιγμή θα πέσει σε αντιφάσεις», λέει ο Ian Kerner, σεξολόγος από τη Νέα Υόρκη. 

Εικόνα
σημάδια ότι σου λέει ψέμματα
Shutterstock

Καλύπτει τα ίχνη του με μανία

Εάν ο άντρας σου διαγράφει συνεχώς το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής του ή κλείνει το e-mail του, ή εάν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου είναι αδύνατο να επικοινωνήσετε μαζί του, κάτι κρύβει. 

«Αν είσαι με έναν άντρα που έχει δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά ένα από αυτά δεν χτυπά ποτέ, ή εάν πληρώνει μόνο σε μετρητά ή πάει αμέσως για το ντους όταν φτάσει στο σπίτι, τότε πρέπει να το ψάξεις» λέει η  Nancy Dreyfus, συγγραφέας του Talk to Me Like I'm Someone You Love: Relationship Repair in a Flash.

Δες και αυτό: Μήπως σε απατάει; Τα 20 σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Σε κατηγορεί για τα πάντα

Αυτό το κάνουν οι επαγγελματίες ψεύτες, μιας και είναι μια τακτική που πιάνει. Αν κάθε συζήτηση που κάνεις σου γυρνάει μπούμερανγκ,αν σε κατηγορεί διαρκώς και αν έχει νεύρα με την παραμικρή ερώτηση, τότε σίγουρα κάτι τρέχει. «Το να σε βάζει να του απολογείσαι συνέχεια, σημαίνει ότι προσπαθεί να καλύψει τη δική του ενοχή», λέει η Della Casa.

Αγαπημένο