ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

5 + 1 σημάδια ότι είναι έτοιμος να σε παντρευτεί

Πώς θα καταλάβεις ότι έρχεται η ώρα.
3
'
σημάδια ότι θα σε παντρευτεί Shutterstock

Είσαι τρελά ερωτευμένη, τον θέλεις πάρα πολύ και δεν είσαι σίγουρη αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία και θέλει να περάσετε όλη σας την ζωή μαζί ή αν απλά περνάει όμορφα; Η sex and relationship expert της Daily Mail, Τracey Cox αναλύει ποια είναι τα 6 σημάδια που πρέπει να προσέξεις για να καταλάβεις αν είναι έτοιμος να σε παντρευτεί.

Είναι θέμα timing

Η ηλικία του, τα οικονομικά του, πόσα χρόνια ήταν ανεξάρτητος από τους γονείς του - όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για να προχωρήσει ένας άντρας σε πρόταση γάμου Οι περισσότεροι άντρες πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια  στην εργασία τους πριν σκεφτούν να πάνε την όποια σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Αν ο φίλος σου, είναι στο σωστό μήκος κύματος, τότε είναι πολύ πιθανό να σου κάνει πρόταση γάμου.

Δες και αυτό: Γάμος με εμφανίσιμο άντρα: Ποιον «κίνδυνο» κρύβει;

Σε εμπιστεύεται 

Η εμπιστοσύνη είναι θεμέλιο του γάμου αλλά και κάθε υγιούς σχέσης. Αν σε εμπιστεύεται, σε θεωρεί έξυπνη και δεν σε ζηλεύει τότε είσαι πολύ κοντά στο να σε παντρευτεί.

Λέει ότι τον κάνεις «καλύτερο άνθρωπο»

Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά σημάδια. Αν σου λέει ότι τον «καλύτερο άνθρωπο», ότι του βγάζεις τον καλό του εαυτό και άλλα τέτοια, τότε είναι η ώρα για να ραφτείς!

Εικόνα
Σημάδια ότι θα σε παντρευτεί
Shutterstock

Σκέφτεται το μέλλον σας

Είναι πολύ σημαντικό στις προτάσεις του να χρησιμοποιεί το «εμείς». Αν σκέφτεται το μέλλον σας, αν λέει για παράδειγμα ότι στο μέλλον θα γίνεις καλή μητέρα ή ότι θέλει να κάνετε παιδιά, τότε είναι προφανές ότι θέλει να σε παντρευτεί.

Οι φίλοι του και η οικογένειά του σε συμπαθούν

Το περιβάλλον μας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν οι φίλοι του και η οικογένειά του σε συμπαθούν, είτε θα τον επηρεάσουν για να σε παντρευτεί, είτε θα συμφωνήσουν όταν τους το ανακοινώσει. Σε κάθε περίπτωση, είσαι κερδισμένη.

Ταιριάζετε σε πάρα πολλά

Το πιο σημαντικό σε μια σχέση, είναι να ταιριάζεις απόλυτα με τον άνθρωπό σου. Αν ταιριάζετε σε πάρα πολλά πράγματα, από τα γούστα στην διασκέδαση μέχρι και τις πολιτικές πεποιθήσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε μαζί.

Αγαπημένο