ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ετοιμάζεις το γάμο σου; Σου έχουμε τα 4+1 tips για να κρατήσεις χαμηλό το budget

Ιδέες για να μειώσεις τα έξοδα του γάμου σου!
2
'
Ετοιμάζεις το γάμο σου; Σου έχουμε τα 4+1 tips για να κρατήσεις χαμηλό το budget Γάμος_Έξοδα

Ο γάμος είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου. Θέλεις λοιπόν να οργανώσεις την κάθε λεπτομέρεια, ώστε να είναι μια μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Ωστόσο, ο κατάλογος με τις προετοιμασίες είναι μακρύς και τα έξοδα δυσβάσταχτα.

Αν λοιπόν θέλεις να μειώσεις τα έξοδα του γάμου σου, διάβασε στη συνέχεια μερικές λύσεις που θα μειώσουν το συνολικό κόστος.

Γάμος: Ιδέες για να μειώσεις το κόστος

Καλή οργάνωση

Πριν το γάμο, θα πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και να μην αφήσεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή. Έτσι, θα έχεις το χρόνο που χρειάζεται για να ψάξεις διάφορες επιλογές και να καταλήξεις στην πιο ιδανική.

Δημιούργησε λοιπόν μία λίστα και σημείωσε πόσα χρήματα θα θέλατε να διαθέσετε σε καθετί. Ο καλός προϋπολογισμός και η οργάνωση είναι δύο πολλοί σημαντικοί παράγοντες, που θα καθορίσουν σίγουρα το τελικό budget.

Δείτε επίσης: 4+ 1 μοναδικές προτάσεις σε φορέματα για να γίνεις η πιο εντυπωσιακή κουμπάρα!

Απόφυγε τα ολοκληρωμένα πακέτα

Μπορεί να ακούγεται δελεαστικό ένα ολοκληρωμένο πακέτο, καθώς σε γλιτώνει από έξτρα κόπο, ωστόσο μπορεί να αυξήσει αισθητά τα συνολικά έξοδα, καθώς το τελικό ποσό είναι μεγαλύτερο συνήθως από το αθροιστικό των όσων περιλαμβάνονται σε αυτό.

Διάλεξε λοιπόν ξεχωριστά το καθετί, ώστε να έχεις τον έλεγχο και να μπορείς να βρεις την καλύτερη τιμή σε κάθε επιμέρους κομμάτι του γάμου.

Εικόνα
ΓΑΜΟΣ ΕΞΟΔΑ

DIY

Μια ιδανική ιδέα για να μειωθεί το συνολικό κόστος είναι να κάνετε κάποια πράγματα μόνοι σας ή με τη βοήθεια των φίλων σας, πχ δημιουργήστε τα δικά σας προσκλητήρια ή τις δικές σας μπομπονιέρες. Αρχικά, πρόκειται για μια ευχάριστη διαδικασία που θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα, ενώ το αποτέλεσμα θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Καθίστε στον καναπέ με το έτερον ήμισυ και βρείτε λοιπόν από το Pinterest τις καλύτερες χειροποίητες ιδέες για το γάμο σας.

Εικόνα
ΓΑΜΟΣ ΕΞΟΔΑ

Νοίκιασε και μην αγοράζεις

Μπορεί ο γάμος να είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, ωστόσο δε χρειάζεται να τα αγοράσεις όλα. Ειδικά αν νοικιάσεις το νυφικό, το κόστος του γάμου θα μειωθεί κατά πολύ. Μην περιορίζεσαι όμως μόνο στο νυφικό, καθώς υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσες να νοικιάσεις.

Η ημερομηνία έχει σημασία

Ένας γάμος καθημερινή ή off season θα σου κοστίσει σίγουρα λιγότερο. Μάλιστα, η Πέμπτη ή η Παρασκευή είναι εξαιρετικές ημέρες και σίγουρα θα βρεις και πιο εύκολα διαθέσιμες ημερομηνίες στα κτήματα δεξιώσεων.

Επίσης, επίλεξε μια εποχή του έτους που οι προσφορές θα είναι σίγουρα πιο χαμηλές. Εξάλλου το Καλοκαίρι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και την ανυπόφορη ζέστη.

Μάθετε ακόμη: Καλεσμένη σε γάμο και βαριέσαι; Πως να αρνηθείς ευγενικά την πρόσκληση

Αγαπημένο