ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Θέλεις να φτάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη; 3 tips που δουλεύουν κάθε φορά

Ξεκίνα από σήμερα!
3
'
aftopepoithisi

Σίγουρα η αυτοπεποίθηση είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να έχει κάποιος. Η αύρα του είναι διαφορετική και οι γύρω του, εκλαμβάνουν αυτό το «φως» που εκπεμπει με αποτέλεσμα να έχει περισσότερη επιρροή πάνω τους αλλά και να φαίνεται πιο γοητευτικός. Αν ωστόσο εσύ σε αυτό το κομμάτι δεν είσαι τόσο δυνατή. υπάρχουν 3 tips που μπορείς να ακολουθήσεις, ώστε σιγά σιγά να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου. Πάρε χαρτί και μολύβι και πάμε!

Fake it 'till you make it

Προσωπικά, ήμουν ένα παιδί που πάντα ήταν ένα βήμα πίσω. Μεγαλώνοντας όμως, κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος αυτοπεποίθηση για όλους τους τομείς της ζωής του, είτε στην δουλειά, είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις. Έτσι, ακολούθησα το εξής πλάνο: Δεν άφηνα κανέναν να δει ότι εγώ η ίδια δεν πιστεύω στον εαυτό μου. Μπορώ να σου πω μαλιστα, ότι το κλασικό «Fake it 'till you make it» σε εμένα λειτούργησε πλήρως! Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσεις και εσύ;

aftopepoithisi-tips

Εστίασε στα θετικά σου

Όπως όλοι μας έχουμε ελαττώματα, όλοι μας αντίστοιχα έχουμε προτερήματα. Εστίασε στα θετικά σου και προσπάθησε να τα αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με το να ακολουθείς αυτή τη πρακτική, σιγά - σιγά θα αφήσεις τα αρνητικά σου, και όλα όσα δεν αγαπάς σε εσένα, πίσω!

aftopepoithisi-pos-na-tin-apoktiseis

Δούλεψε με τον εαυτό σου

Σαν δεύτερο σκέλος του παραπάνω, είναι βασικό να μην αγνοήσεις τα αρνητικά σου στοιχεία για... πάντα, γιατί έτσι θα καταλήξες να έχεις μια αλαζωνική συμπεριφορά και πίστεψέ με, αυτό δεν θα σε βοηθήσει. Δούλεψε με τον ευατό σου και διόρθωσε όσο μπορείς τα αρνητικά σου στοιχεία, ώστε να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τέλος, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου ότι κανείς δεν είνα τέλειος και κατά πάσα πιθανότητα, όλοι όσοι θαυμάζεις για την αυτοπεποίθησή τους έχουν κάνει κάτι από τα παραπάνω ή άλλα βήματα ώστε να την αποκτήσουν. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να βελτιωθείς και με τον καιρό θα δεις σίγουρα την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει!

Αγαπημένο