ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χτίσε την καριέρα σου από το σπίτι - Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

Μην αφήνεις την καραντίνα να σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική σου εξέλιξη!
3
'
kariera-apo-to-spiti

Αν νομίζεις ότι μια καραντίνα ή ένας... ιός (ακόμα και ο COVID-19) μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα επιχειρηματικά σου πλάνα, τότε μάλλον δεν έχεις το σωστό attitude αν με ρωτάς. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να χτίσεις την καριέρα σου και να εξελιχθείς επαγγελματικά ή να βρεις και δουλειά, από το σπίτι. Τα βηματα είναι απλά και θα στα αναλύσω παρακάτω.

Οργάνωσε το πρόγραμμα σου

Κανείς δεν εξελίχθηκε επαγγελματικά και κανείς δεν βρήκε δουλειά ξυπνώντας στις 12 το μεσημέρι. Ακόμα και αν δεν έχεις αυστηρό ωράριο εργασίας, ή ακόμα και αν απλά ψάχνεις για δουλειά, είναι από τα πλέον βασικά βήματα το να ξυπνάς νωρίς, να οργανώνεις την ημέρα σου και να ακολουθείς ένα προγραμμα. Βγάλε το δικό σου πλάνο, θέσε τους δικούς σου στόχους και δούλεψε πάνω σε αυτά χωρίς περισπασμούς.

kariera-apo-to-spiti-apogeiosi

Ενίσχυσε το βιογραφικό σου

Ακόμα και από το σπίτι, υπάρχουν πολλά δωρέαν webinars που μπορείς να παρακολουθήσεις ώστε να ενισχύσεις το βιογραφικό σου. Μπορείς να μάθεις μια ξένη γλώσσα, να βελτιώσεις κάποιες από τις δεξιότητές σου ή ακόμα και να προσθέσεις νέες. Αν η δουλειά σου, ή η δουλειά των ονείρων σου έχει συγκεκριμένα standards όπως για παράδειγμα η άψογη γνώση υπολογιστή, τότε πρέπει στοχευσεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

kariera-apo-to-spiti-pos-na-tin-xtiseis

Μην αφήνεις περισπασμούς να σε πάνε πίσω

Όπως προανέφερα, είναι πάρα πολύ σημαντικό (και θέλει και φοβερή πειθαρχία αν με ρωτάς) να μην αφήνεις περισπασμούς ή γενικότερα καταστάσεις να σε πηγαίνουν πίσω. Σίγουρα είναι πολύ εύκολο αν εργάζεσαι από το σπίτι να κάνεις περισσότερα διαλείμματα από ότι στο γραφείο, αλλά αργά ή γρήγορα, θα γίνει αντιληπτό ότι έχεις χαλαρώσει και αυτό δεν θα μετρήσει θετικά. Βάλε στο μυαλό σου έναν στόχο και μην εφησυχάζεις αν δεν τον πετύχεις.

Τέλος, αυτό που έχει περισσότερη σημασία για εμένα είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου ώστε να δεις σε ποιους τομείς χρειάζεσαι βελτίωση στην δουλειά σου. Να είσαι υπομονετικός, εργατικός και να έχεις πάθος για την δουλειά σου. Αυτά τα τρία στοιχεία είναι τα πλέον απαραίτητα για να πετύχεις επαγγελματικά!

Αγαπημένο