ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η επιστήμη μίλησε: Πώς να φέρνεις εις πέρας ό,τι σου αναθέτουν

To όλο θέμα είναι πολύ πιο απλό από όσο νομίζεις.
3
'
pos-na-petyxeis-tous-stoxous-sou

Και όμως υπάρχει επιστημονικός τρόπος να θέτεις εις πέρας ό,τι σου αναθέτουν στην δουλειά σου και όχι μόνο, όσο δύσκολο και να είναι! Μάλιστα, είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολος από όσο νομίζεις, αφού περιλαμβάνει μόνο ένα, αλλά σωτήριο βήμα. Πιο συγκεκριμένα, έγινε ολόκληρη έρευνα με επικφαλής την δική μας Maryam Kouchaki, η οποία είναι βοηθός καθηγητού στο Πανεπιστήμιο management Kellogg, και τα όσα αναφέρει είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα.

Τι έδειξε η σχετική έρευνα για το πώς να κάνεις... τα πάντα

Ο πιο δοκιμασμένος τρόπος να φέρνεις εις πέρας τα πάντα, από projects στην δουλειά μέχρι προσωπικά ζητήματα και εκκρεμότητες, είναι όπως αναφέρει η έρευνα να κάνεις πρώτα τα πιο δύσκολα κομμάτια, εκείνα δηλαδή που σου φαίνονται πρακτικά βουνό. Σύμφωνα με την Kouchaki, αμέσως, θα νιώσεις λιγότερο στρεσαρισμένος, περήφανος για τον εαυτό σου αλλά και πιο ικανός να κάνεις τα πάντα, αφού βασικά θα έχεις αφήσει πίσω σου όσα σε δυσκόλεψαν και τελικά θα μπορέσεις να αφοσιωθείς στα υπόλοιπα, και να τα κάνεις μάλιστα όσο καλύτερα μπορείς.

pos-na-petyxeis-tous-stoxous-sou-tips

Επιπλέον, η Kouchaki αναφέρει πως θα πρέπει να έχεις οργανωθεί πολύ καλά, με back up plan σε περίπτωση που το δεύτερο αποτύχει, αλλά και θα πρέπει επίσης να έχεις μελετήσει αρκετά σχετικά με το project που σου έχει ανατεθεί, ώστε να πάρεις ιδέες και να καλύψεις τυχόν θολά σημεία.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχεις να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση, ακολούθησε το σχέδιό της και το μόνο σίγουρο είναι πως αν τι άλλο, δεν θα δυσκολευτείς τόσο!

Αγαπημένο