ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα - Τα 3 σημεία κλειδί

Κι όμως το πλάνο είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νόμιζες
3
'
pos-na-ekpliroseis-ta-oneira-sou

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα; Σίγουρα είναι κάτι που όλοι θέλουμε, όμως άλλες φορές δειλιάζουμε να πολεμήσουμε για τα όνειρά μας και άλλες οι προσπάθειες μας πέφτουν στο κενό. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έχεις πετύχει κάποιον σκοπό στην ζωή σου και εδώ κρύβεται και το σημείο κλειδί. Σκέψου απλά τι έκανες και ποια ήταν τα βήματα που σε οδήγησαν στην εκπλήρωση του ονείρου σου. Και αν δυσκολεύεσαι, σου λέω ότι υπάρχουν 3 βήματα που αν τα ακολουθήσεις, είναι πάρα πολύ πιθανό να πετύχεις τον στόχο σου. Τι πρέπει να έχεις λοιπόν;

Υπομονή

Η υπομονή είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές. Οργάνωσε το δικό σου, προσωπικό πλάνο και αν κάτι αποτύχει σε πρώτη φάση, έχε υπομονή και προσπάθησε ξανά. Και προς Θεού, μην τα παρατάς.

pos-na-kaneis-ta-oneira-sou-pragmatikotita

Επιμονή - Θέληση

Αυτά για εμένα, είναι αδερφικές έννοιες. Κάποιος που έχει μεγάλη θέληση να πετύχει κάτι, έχει και επιμονή. Δεν το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία αλλά ούτε και με την δεύτερη, την τρίτη κ.ο.κ. Έχει το πλάνο του, το σκοπό του και δουλεύει πάνω σε αυτό κάθε μέρα, μέχρι να πετύχει. Ο άνθρωπος με επιμονήκαι θέληση, δεν «πέφτει» ψυχολογικά από τα λάθη του ή από την κακοπροαίρετική κριτική αλλά μαθαίνει κάθε μέρα κάτι καινούργιο και το εφαρμόζει στο γενικότερό του πλάνο.

Εργατικότητα/Οργάνωση

Ένας οργανωτικός άνθρωπος, είναι και εργατικός. Ο λόγος είναι απλός: Προκειμένου να οργανώσεις κάτι, έχεις εργαστεί να βγάλεις το δικό σου πλάνο. Και πάνω σε αυτό το πλάνο, ή σε ένα άλλο, που βλέπει στην πορεία ότι είναι καλύτερο, εργάζεται και οργανώνει την κάθε ημέρα του, σα να είναι η πρώτη στην οποία δουλεύει. Με το ίδιο πάθος, την ίδια υπομονή και την ίδια υπομονή.

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σου πω να μην έχεις όρια στα όνειρά σου, να μην βάζεις φρένο και στεγανά. Άλλωστε, όπως  λέει και η ρήση: «Αν τα όνειρά σου, είναι πραγματοποιήσιμα με εύκολο ή γρήγορο τρόπο, τότε δεν έχεις αρκετά ''μεγάλα'' όνειρα».

Αγαπημένο