ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να κάνεις την μετακίνηση «6» πιο διασκεδαστική

Η καραντίνα επέστρεψε όσο κι αν δεν θες να το πιστέψεις!
1
'
μετακίνηση 6 πιο διασκεδαστική

Είναι ανάγκη και ευθύνη όλων μας να τηρήσομε τα μέτρα ασφαλείας και να προστατέψουμε τόσο την κοινωνία όσο και τους εαυτούς μας από τον κορονοϊό.

Η επιτρεπόμενη μετακίνηση  με αριθμό 6 είναι ίσως η μοναδική μας λύση για να κάνουμε κάτι εκτός σπιτιού  που θα αποφέρει χαλάρωση και ξεκούραση.

Υπάρχουν τρόποι να κάνεις αυτό το «6» λίγο πιο διασκεδαστικό, δεδομένων των συνθηκών.

Κανόνισε με μία φίλη

Πάρε τηλέφωνο την φίλη ή την γειτόνισσα σου και φορώντας ασφαλώς τις μάσκες σας πηγαίνετε μαζί για αθλητική άσκηση και περπάτημα. Έτσι μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα κάνοντας λίγη άσκηση και συζητώντας τα νέα σας.

Πήγαινε μέχρι το βουνό περπατώντας

Βρες την κοντινότερη απόσταση που μπορείς να πας οδοιπορικώς και σχεδίασε μία διαδρομή , μετατρέποντας την άσκηση σε περιπέτεια.

Πήγαινε πιο μεγάλη βόλτα με το σκύλο σου

Το ξέρω πως ενδεχομένως δεν έχεις πολύ χρόνο, ούτε περίσσιες αντοχές, αλλά δοκίμασε την επόμενη φορά που θα θέλει ο σκυλάκος σου να τον βγάλεις για βόλτα να αλλάξεις την διαδρομή και να τον πας και κάπου αλλού εκτός του τετραγώνου γύρω από το σπίτι σου.

Πάρε ένα ρόφημα και άκου μουσική

Ένας άλλος τρόπος για να απολαύσεις λίγο περισσότερο την μετακίνηση «6» είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και για τον εαυτό σου. Πάρε τον αγαπημένο σου καφέ ή τσάι , φόρεσε τα ακουστικά σου και πήγαινε μια βόλτα.

Αθλήσου στο γήπεδο

Πόσο ακόμα θα πηγαίνεις για περπάτημα στα ίδια και στα ίδια στενά της γειτονιάς σου;. Είναι σίγουρο πως όλοι τα έχουμε βαρεθεί πια. Δοκίμασε την επόμενη φορά που θα έχεις όρεξη για περπάτημα ή ακόμα καλύτερα και για πιο έντονη άθληση να επιλέξεις ένα δημοτικό γήπεδο ή άλσος κοντά την περιοχή σου και πήγαινε εκεί.  Αμέσως θα αισθανθείς πιο αθλητική και πιο δραστήρια.

Αγαπημένο