ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι να κάνεις στη καραντίνα για να μη βαριέσαι

Μπορεί η κατάσταση που διανύουμε να μην είναι ευχάριστη, αλλά πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.
3
'
τι να κάνεις στη καραντίνα

Είναι γεγονός: Η χώρα, βρίσκεται ξανά στη καραντίνα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν ψυχολογικά κουρασμένοι και όχι μόνο. Μπορεί η κατάσταση που διανύουμε να μην είναι ευχάριστη, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και στη καραντίνα για να μη βαριέσαι. 

Οργάνωσε το σπίτι σου

Ακόμα και αν είσαι τόσο τακτική όσο η Μόνικα από τα Φιλαράκια, σίγουρα το σπίτι σου θα χρειάζεται λίγη οργάνωση. Ανάλογα με το πόση δουλειά χρειάζεται να κάνεις, χώρισε τους χώρους ή τα μέρη που θέλουν οργάνωση και ασχολήσου κάθε μέρα και με έναν διαφορετικό.

Φτιάξε το μπαλκόνι σου

Αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να ανοίξει η εστίαση, μπορείς να την φέρεις... στο σπίτι σου. Πάρε λουλούδια, άλλαξε την διακόσμηση και φτιάξε το μπαλκόνι σου όσο καλύτερα μπορείς. Θα δεις ότι ακόμα και το delivery σε έναν όμορφο χώρο μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση.

Παρακολούθησε μαθήματα ή σεμινάρια online

Αν είσαι άτομο γεμάτο ενέργεια, τότε μπορείς να γεμίσεις τον χρόνο σου παρακολουθώντας  μαθήματα ή σεμινάρια online. Η μελέτη σίγουρα θα γεμίσει τον χρόνο σου και όταν επανέλθουμε στη πλήρη κανονικότητα, θα έχεις περισσότερες γνώσεις από πριν. Τέλειο;

Φυσικά, υπάρχουν και πιο κλισέ λύσεις όπως η μαγειρική, η γυμναστική ή η χαλάρωση, αλλά φαντάζομαι πως αυτά τα έχεις εξαντλήσει από τη προηγούμενη καραντίνα. 

Αγαπημένο