ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τηλεργασία και αποδοτικότητα: 3 τρόποι να παραμείνεις παραγωγικός

Ποιο είναι το «κλειδί»
3
'
tilergasia-apodotikotita

Η τηλεργασία μπήκε στην ζωή μας ξαφνικά, αλλά θα μείνει μαζί μας για καιρό, όπως όλα δείχνουν. Ωστόσο, αν και έρευνες αναφέρουν πως η τηλεργσία θα έπρεπε να μας έχει κάνει πιο αποδοτικούς, πολλοί δυσκολεύονται να λειτουργήσουν όπως όταν ήταν στο γραφείο τους, από το σπίτι. Αν και εσύ ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία, αυτό το άρθρο είναι για εσένα!

Πώς μπορείς να παραμείνεις παραγωγικός σε συνθήκες τηλεργασίας

Σίγουρα τα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα, αλλά οι εκάστοτε εταιρεία δεν παύει να θέλει ένα αποτέλεσμα από τον κάθε υπάλληλό της, έτσι, αν θέλεις να παραμείνεις ενεργός θα πρέπει και εσύ να αλλάξεις τον τρόπο που δούλευες και να γίνεις πιο προσαρμοστικός. Και αυτός είναι ο πρώτος τρόπος για να γίνεις πιο παραγωγικός. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποδεχτείς ότι η υφιστάμενη κατάσταση δεν θα αλλάξει. Έτσι, θα πρέπει ο ίδιος να βρεις τον ρυθμό εργασίας σου.

tilergasia-apodotikotita-tips

Καλό θα είναι επίσης να έχεις ένα πρόγραμμα εργασίας, το οποίο πρέπει να είναι το ίδιο πάνω - κάτω με αυτό που είχες και στο γραφείο σου. Το να βάλεις ένα ωράριο στον εαυτό σου επίσης θα σε βοηθήσει, αφού σκεπτόμενος ότι έχεις μια πίεση χρόνου θα  «αναγκαστείς» να αποδώσεις καλύτερα.

tilergasia-apodotikotita-simboules

Ένας ακόμα τρόπος, και ίσως ο πιο σημαντικός κατά την γνώμη μου είναι να μην πάψεις να έχεις στόχους επειδή εργάζεσαι από το σπίτι. Θέσε ο ίδιος σημαντικους στόχους στον εαυτό σου, οι οποίοι συμβαδίζουν με εκείνους της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Μόλις οι ανώτεροι σου δουν ότι έχεις ακόμα τον ίδιο ζήλο που είχες και στο γραφείο, σίγουρα θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Και μην ξεχνάς: Ένας σωστός επαγγελματίας, αποδίδει κάτω από όλες τις συνθήκες. Αν θέλεις και εσύ να είσαι σωστός λοιπόν, θα πρέπει να το κάνεις πράξη!

Αγαπημένο