ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Zoom meeting: 3 κανόνες για να μην σου προκαλεί πλέον άγχος

O απόλυτος Zoom οδηγός
3
'
ZOOM call άγχος

Δεδομένου ότι οι συναντήσεις δια ζώσης αποφεύγονται λόγω του ιού, το Zoom, το Skype αλλά και άλλες εφαρμογές για επικοινωνία εξ αποστάσεως έχουν πάρει φωτιά. Εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο έχουν καταφύγει σε τέτοιες λύσεις, με τους εργαζόμενους με τηλεργασία να κάνουν τουλάχιστον 1 Zoom Call ημερησίως.

Αν μόνο οι λέξεις Zoom Call σου προκαλούν άγχος, να ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος, αφού υπάρχει μέχρι και όρος σχετικά με αυτό, που λέγεται Zoom Fatigue. Παρόλα αυτά, πρόκειται για αναγκαίο κακό που κανείς δεν μπορεί να αποφύγει. Τι μπορείς όμως να κάνεις ώστε να διαχειριστείς το όλο θέμα σωστά; Και όμως υπάρχει λύση

Το σωστό backround θα σε σώσει

Ζούμε στην εποχή της εικόνας και αυτό σημαίνει ότι μέχρι και στα Zoom meetings σου, θα πρέπει να προσέχεις όχι μόνο την δική σου εικόνα, αλλά και την εικόνα της... εικόνας σου. Ένας χώρος ακατάστατος, ή με περιττά αντικείμενα στο backround σου σίγουρα δεν δίνει την εικόνα ενός σωστού επαγγελματία. Δώσε βάση στην λεπτομέρεια και θα εκτιμηθεί, πίστεψέ με.

Οργανώσου

Ακόμα και μέσω Zoom, το meeting είναι meeting και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να εμφανίζεσαι χωρίς τετράδιο για σημειώσεις, ή αγουροξυπνημένος. Οργάνωσε τις συναντήσεις σου σωστά μέσα στην ημέρα και όσο πιο alert είσαι, τόσο πιο σύντομες θα είναι και αυτές.

Το χιούμορ είναι το μαξιλάρι ασφαλείας σου

Φυσικά, όσο και να έχεις οργανωθεί, όσο και να έχεις φροντίσει για το backround σου, όσο και να έχεις ενημερώσει παιδιά/συγγενείς/κατοικίδια να μην σε ενοχλήσουν, τα απρόοπτα πάντα θα συμβαίνουν. Εκεί λοιπόν, είναι που το χιούμορ σου θα σε σώσει. Εξάλλου, όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από παρόμοιες καταστάσεις οπότε υπάρχει η αντίστοιχη κατανόηση. Σε λίγο καιρό, θα έχουμε επιστρέψει στους τρελούς μας ρυθμούς και θα αναπολούμε το άγχος που μας έδιναν μέχρι και τα Zoom calls!

Αγαπημένο