ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για τις 28/12 - 3/1;

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για όλα τα ζώδια!
3
'
zodia-evdomadas_0

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε με αλλαγές και ένα τοπίο δύσκολο για αρκετά ζώδια. Ποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από τις 28/12 - 3/1/2021  και ποιοι είναι ευνοημένοι; Ακολουθούν οι προβλέψεις ώστε να ενημερωθείτε και να σχεδιάσετε με προσοχή την εβδομάδα σας.

Προβλέψεις εβδομάδας 28/12 - 3/1/2021 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αντίθετα βλέπετε ότι η κοινωνική σας ζωή είναι τόσο έντονη όσο και το μόνο σας πρόβλημα να είναι ότι δεν ξεκουράζεστε ούτε σωματικά ούτε και πνευματικά. Είναι που το μυαλό σας τρέχει με τόσο γρήγορες ταχύτητες όσο και να μην σταματάει εκεί που θα έπρεπε για να κρίνει τα δεδομένα. Αντίθετα, προχωράει στο επόμενο στάδιο και έτσι δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί σωστά τις τωρινές συνθήκες. Στον έρωτα βιάζεστε και δε θέλετε να δεσμευθείτε, τουλάχιστον στο βαθμό που θέλουν να σας δεσμεύσουν και γι’ αυτό αντιστέκεστε. Επαγγελματικά, έχετε τόσο διάθεση για αλλαγές όσο και να αποφασίσετε κάτι πρόχειρο και να το τολμήσατε και να έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες από όση δυναμική πραγματικά αξίζει!

ΤΑΥΡΟΣ
Εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις αφού η καριέρα σας είναι σε πρώτο πλάνο. Προχωρείτε με βήμα ταχύ και αρκετά πιο γρήγορο από όσο αντέχετε χωρίς να θέλετε να προβάλετε αντιστάσεις καθώς ξέρετε ότι είναι μονόδρομος και είναι το καλό σας. Ερωτικά, θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί στα τέλη της εβδομάδας, και υποδέχεστε την καινούργια χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν αισθητά την επόμενη, πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς! Θα ανακτήσετε πλήρως το χαμένο έδαφος, πιθανώς λόγω έλλειψης  χρόνου, γιατί η εργασία σας είναι απαιτητική και έχει και τις υποχρεώσεις της. Επαγγελματικά, τολμάτε και αποζημιώνεστε για τις επιλογές σας που τελικά σας δικαιώνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε έντονη έλξη για θέματα που άπτονται της γνώσης αλλά και μιας νέας  επαγγελματικής προοπτικής που απαιτεί επιμόρφωση αλλά έχει για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από άποψης χρήσιμων γνωριμιών.  Ερωτικά, τα πράγματα έχουν μία γλυκιά ασάφεια κάτι που σας επιτρέπει να έχετε ελευθερία κινήσεων δηλαδή να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας χωρίς να υπολογίζετε τις ανάγκες των άλλων. Αυτό θα τελειώσει οσονούπω, οπότε επωφεληθείτε γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Επαγγελματικά, τα γραπτά και οι νόμοι είναι αυτά που σας κατοχυρώνουν και σας δίνουν λύσεις εκεί που ενδεχομένως  είχατε μπλοκάρει. Γι’ αυτό λοιπόν, προσπαθήστε να έχετε το νόμο στο πλευρό σας και να είναι σοβαρός σύμμαχός σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερωτικά σκιρτήματα επανέρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι αυτό που νομίζετε παρελθόν και πιστεύετε ότι έχει τελειώσει δεν είναι επακριβώς αλήθεια. Τουλάχιστον θα καταλάβετε ότι δεν ισχύει για τους άλλους και έτσι θα μπείτε και εσείς στη διαδικασία να ασχοληθείτε. Μη τα βαφτίζετε φιλίες γιατί οι φιλικο-ερωτικές σχέσεις απλώς είναι μία ταμπέλα που θα την βάλετε για να νιώσετε καλύτερα, αλλά στο βάθος δεν ισχύει. Καθόλου όμως,  δεν αποκλείεται μία φιλική σχέση να αποκτήσει και ερωτικές προεκτάσεις. Στα επαγγελματικά σας, αν ζορίζεστε ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε, παρόλα αυτά ο κόπος σας δε θα πάει χαμένος. Βρίσκετε τώρα τον τρόπο να αποκομίσετε κέρδη, ίσως  και με αναδρομική ισχύ αφού κάποια χρήματα είναι ετεροχρονισμένα… Κάτι αλλάζει και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε για να μην το χάσετε!

ΛΕΩΝ
Επιτέλους βρίσκετε λύση σε ένα οικογενειακό θέμα που σας είχε δημιουργήσει αρκετά ζητήματα, νιώθατε εγκλωβισμένοι και σχεδόν ανήμποροι να αντιδράσετε. Τώρα, όσο δύσκολο και αν είναι, πιστεύετε ότι τουλάχιστον αντιμετωπίζεται και μάλιστα μπαίνει σε μία ρέγουλα στην οποία εύκολα προσαρμόζεστε.  Ερωτικά, νιώθετε την έλξη πιο έντονη αλλά ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο ένα έναυσμα που χρειάζεται την κατάλληλη διαχείριση και προσαρμογή. Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε με αλλαγές που σας τις φέρνουν έτοιμες στο πιάτο και μην ξαφνιάζεστε γιατί δε σας προειδοποιούν ενώ υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Οι μυστικές επικοινωνίες ευνοούνται και εσείς πρέπει να τις διατηρήσετε πάση θυσία αφού και εσείς πρέπει να αιφνιδιάσετε με τη σειρά σας και την ετοιμότητά σας! Για προσπαθήστε το, το έχετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήνετε στην άκρη τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα όχι γιατί το θέλετε, αλλά γιατί η πολλή δουλειά μονοπωλεί το δικό σας ενδιαφέρον. Το εδώ και τώρα γίνεται σύνθημα για εσάς και αφού το πιστεύετε δεν έχετε κανένα περιθώριο να μην το κάνετε. Έτσι λοιπόν, για τα ερωτικά σας είναι μία ευκαιρία να λειτουργήσουν επικουρικά στη ζωή σας μαζί με άλλα ζητήματα μείζονος ενδιαφέροντος που μπορείτε να τα εμπλέξετε κιόλας μεταξύ τους. Ο έρωτας θέλει τη δική σας πινελιά ή τη δική σας παρότρυνση για να μη νιώθουν απομονωμένοι ή ότι αδιαφορείτε για αυτούς.. Αφήστε που έχουν και τρομερές ιδέες… Επαγγελματικά, τώρα χτίζετε και όταν ολοκληρωθεί το οικοδόμημα θα το απολαύσετε. Προγραμματίστε κάτι και μην το αλλάξετε για κανένα λόγο!

ΖΥΓΟΣ
Οι ευεργεσίες του σύμπαντος προσγειώνονται στο κεφάλι σας και σας προτρέπουν σε αλλαγές και γρήγορες προσαρμογές. Για τα ερωτικά σας αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους, αφού τώρα οι κινήσεις σας έχουν τόσο μεγάλη δράση που μπορεί να αιφνιδιάζετε τους άλλους και φυσικά να σας ζητούν πίστωση χρόνου που δεν μπορείτε να τη δώσετε. Ο χρόνος και τα γεγονότα σας καλούν και εσείς δε θέλετε να περιμένετε ή να αφήσετε κάτι ανεκμετάλλευτο. Βάζετε τέλος στην αναλγησία και κοιτάτε μπροστά χωρίς καμία σκιά του παρελθόντος να μπορεί να αναστείλει την δράση σας. Στα επαγγελματικά σας όμως, οι αποφάσεις σας μπορεί να βρουν τοίχο γιατί κάτι αγνοείτε ή θέλετε να μην το βλέπετε. Υπάρχει όμως και φυσικά θα πρέπει να τον γκρεμίσετε.. Έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήνετε τη θεωρία και τις συζητήσεις για κάποια θέματα σπιτιού και περνάτε σε δράση. Δεν πειράζει που οι εξελίξεις σας προλαβαίνουν, σημασία έχει ότι οι αποφάσεις είναι για να παίρνονται και εσείς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με απτό και συνοπτικό τρόπο. Αν στη μέση της εβδομάδας χρειαστεί να μην είστε τόσο γρήγοροι και να περιμένετε ώστε να πάρετε μία απόφαση, κυρίως επαγγελματική, τότε θα δείτε ότι δεν ήταν χαμένος χρόνος. Απεναντίας ήταν ωφέλιμο για εσάς. Στα επαγγελματικά σας, χρειάζεται να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που σας αφήνουν το ίδιο σημείο και εσείς αυτό το θεωρείτε χάσιμο χρόνου. Στα ερωτικά σας,  αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε αυστηροί και στις προδιαγραφές και στον εαυτό σας, προσβλέποντας να βάλετε όρους, που όμως θα χρειαστεί να τους τηρήσετε πρώτοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μεγάλη κινητικότητα έχετε και ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει αφού είστε περιζήτητοι και αυτό σας καταπιέζει. Με τη σειρά σας μπορείτε να βάλετε όρια, ή να μην είστε και τόσο διαθέσιμοι. Επίσης, γιατί όχι, μπορείτε να έχετε και απαιτήσεις που είναι καθοριστικές για εσάς. Επαγγελματικά, όσο και να είστε κουρασμένοι ή να μη θέλετε να ασχοληθείτε με ένα θέμα, τελικά δε θα το αποφύγετε. Ένας κλοιός σας πιέζει αλλά και εσείς αποτελείτε μέρος του και κατά βάθος το γνωρίζετε. Ερωτικά, είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις που να έχουν προσωρινό χαρακτήρα καθώς επιδιώκετε κάτι πιο μόνιμο. Δεν είναι μόνο δική σας επιθυμία αυτό.. Μπορείτε να ανιχνεύσετε και θα δείτε ότι υπάρχει αμοιβαιότητα. Το ζήτημα είναι να συγχρονιστείτε και φυσικά να το δείξετε κιόλας, γιατί κάποιος περιμένει ένα σας νεύμα και μια ματιά σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δε σας πτοεί τίποτα και από τα τέλη της εβδομάδας και μετά θα βρείτε την ενέργεια για να  γίνετε πιο αποφασιστικοί, σκεπτόμενοι αλλά και άμεσοι, με περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας . Θέλετε να ξέρετε ποιοι είστε και που μπορείτε να φτάσετε. Σας ενδιαφέρει να πηγαίνετε αργά και να σταθεροποιείτε στο επόμενό σας βήμα.
Στα ερωτικά σας, οι κρυφές σας επιθυμίες γίνονται φανερές και αυτό δεν μπορεί να σας το πάρει κανείς, παρά μόνο κάποιες δικές σας φοβίες.. Αυτές είναι δείγμα ανασφάλειας για έναν απροσδιόριστο λόγο. Τώρα όμως ξέρετε και που πατάτε και που μπορείτε να στηριχτείτε.Επαγγελματικά, ανοίγουν κάποιες προοπτικές αλλά απαιτούν από εσάς ιδιαίτερους χειρισμούς που ίσως και να είναι και πρωτόγνωροι.. Για δοκιμάστε, γιατί κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία εβδομάδα με δύσκολες επαφές και επικοινωνίες που ενώ βλέπετε ότι υπάρχει μία θετική προδιάθεση, εντούτοις πιστεύετε ότι πρέπει να το αξιοποιήσετε τάχιστα. Ερωτικά, σας ταιριάζει να οργανώσετε κάτι ξαφνικό ή να μην σκέφτεστε πολύ πριν προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και φυσικά να κάνετε την παρέμβαση σας  σε καίρια και ουσιαστικά σημεία και εκεί θα βάλετε την σφραγίδα σας. Επαγγελματικά, οι δύσκολες αποφάσεις σας ευνοούν και σας αναδεικνύουν. Αφήστε που πλέον γνωρίζετε ότι έχετε θερμούς υποστηρικτές που φυσικά σας βοηθάνε, αν και το αξίζετε. Τίποτα δε σας χαρίζεται και τίποτα όμως δε γίνεται χωρίς κόπο. Αν έχετε και τρόπο ακόμα καλύτερα!

ΙΧΘΕΙΣ
Εβδομάδα που σας απελευθερώνει αυτή και φυσικά τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερείτε ή  να ξανασκεφτείτε κάτι. Τέλος η αναλγησία και αν στη μέση της εβδομάδας πάρετε μία ώθηση καλό είναι να την ολοκληρώσετε κάπως αργότερα. Γενικά, προς το τέλος της εβδομάδας είστε καλύτερα και ξέρετε ότι μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον χρόνο. Επαγγελματικά, όλο και περισσότερο επιστρατεύετε τις γνώσεις σας. Ερωτικά, τα πράγματα μοιάζουν ειδυλλιακά αλλά δε σημαίνει ότι δεν είναι κιόλας… Πάντως, κάπου στη μέση θα βρείτε την χρυσή τομή.  Μην περιμένετε τίποτα να σας χαριστεί, αλλά και εσείς ξέρετε ότι αυτό θα γίνει ίσως και λίγο αργότερα. Το σημαντικό είναι ότι βλέπετε πιο ανοιχτά και τα μάτια της καρδιάς σας έχουν φορέσει τα κατάλληλα γυαλιά ώστε να σας διευκολύνουν!
 

Αγαπημένο