ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τηλεργασία με το ταίρι σου: Πώς να βρείτε την ισορροπία σας

Μπορεί να μοιάζει σαν μαθηματική εξίσωση, αλλά υπάρχει τρόπος να βρεις την χρυσή τομή.
3
'
ζευγάρι τηλεργασία

Πολλοί εργαζόμενοι με τηλεργασία, αναφέρουν πως τους είναι πολύ δύσκολο να αποδώσουν σωστά, κυρίως λόγω των περισπασπών που έχουν στο σπίτι τους. Τι γίνεται όμως, όταν το ίδιο σου το ταίρι αντί να σε βοηθάει, στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο; Μπορεί να το όλο ζήτημα να σου φαίνεται σαν μαθηματική εξίσωση, όμως υπάρχει τρόπος να βρείτε την ισορροπία σας.

Ιδού τι μπορείς να κάνεις:

Ο χώρος είναι το παν

Ακόμα και το σπίτι σας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, καλό θα είναι να βρείτε έναν ξεχωριστό χώρο εργασίας για τον καθέναν σας. Έτσι, ούτε θα ενοχλεί ο ένας τον άλλον, ούτε και θα αποσπάται η προσοχή από την δουλειά σας, αφού θα βρίσκεστε ξανά μαζί μόλις έχετε ολοκληρώσει την ημέρα εργασίας σας, ακριβώς όπως γινόταν και πριν δηλαδή.

tilergasia-me-to-tairi-sou

Η υπομονή είναι αρετή

Μπορεί όπως προείπαμε ο χώρος να είναι το παν, αλλά η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Όσο και αν έχετε «χωρίσει» τους χώρους του σπιτιού, όλο και κάποιο απρόοπτο μπορεί να συμβεί και ο ένας να εισβάλλει κατά κάποιον τρόπο στον χώρο του άλλου. Σε αυτή τη περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή ώστε να αποφύγετε μια σύγκρουση.

tilergasia-me-to-tairi-sou-liseis

Μην μπαίνεις στον πειρασμό

Το πιο βασικό από όλα όμως, ακόμα και αν το ταίρι σου εργάζεται στον ακριβώς διπλανό υπολογιστή είναι να μην μπαίνεις στον πειρασμό να διακόπτεις ούτε την δική σου εργασία, ούτε την δική του. Μπορείτε να κάνετε τις δραστηριότητες που κάνατε και πριν ην καραντίνα, μετά το ωράριο εργασίας σας.

Εξάλλου, όσο δύσκολο και να σου φαίνεται τώρα το συγκεκριμένο εγχείρημα, να είσαι σίγουρη πως μόλις επιστρέψουμε στην «τρελή» μας κανονικότητα, θα σου λείπουν οι μέρες που είχες τον σύντροφό σου στο σπίτι και την δουλειά σου!

Αγαπημένο