ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 λόγοι που πρέπει να προσλάβεις κάποιον για τηλεργασία

Ο τρίτος είναι οικονομικός.
3
'
tilergasia

Σίγουρα η τηλεργασία μπήκε στην ζωή μας λόγω του ιού, αλλά δεν αναμένεται να φύγει σύντομα και πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμα και μετά, θα συνεχίσουν να εργάζονται με αυτό το τρόπο. Υπάρχουν άπειρες έρευνες που αναφέρουν τα υπέρ της τηλεργασίας, αλλά πέρα από τα προφανή, νέα μελέτη υποστηρίζει πως οι λόγοι εκτός των άλλων είναι και οικονομικοί. Δες τους αναλυτικά παρακάτω:

Οι εργαζόμενοι με τηλεργασία αποδίδουν περισσότερο

Είναι γεγονός, οι εργαζόμενοι με τηλεργασία αποδίδουν περισσότερο και καλύτερα, μιας και η τηλεργασία βοηθάει την παραγωγικότητα. Σίγουρα έχει και τα κατά της, αφού η αλήθεια είναι πως πιο εύκολα θα απαντήσεις σε ένα email εκτός ωραρίου όταν είσαι στο σπίτι σου αλλά σε γενικές γραμμές, όταν εργάζεσαι με αυτό το είδος δουλειάς, είσαι πιο άνετος.

tilergasia-proslipsi

Οι εργαζόμενοι με τηλεργασία νιώθουν ότι έχουν περισσότερο έλεγχο

Σίγουρα υπάρχει ολόκληρο πλάνο εργασίας για τον καθένα από εμάς, και σίγουρα η κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της κανόνες αλλά σε γενικές γραμμές, οι εργαζόμενοι με τηλεργασία διαμορφώνουν οι ίδιοι το πρόγραμμά τους και άρα, νιώθουν ότι έχουν περισσότερο έλεγχο αναφορικά με την ημέρα εργασίας τους. Αυτό, τους βοηθάει να έχουν καλύτερη ψυχολογία και κατ΄επέκταση, να γίνονται και καλύτερη στην δουλειά τους.

tilergasia-erevna

Οι εργαζόμενοι με τηλεργασία κοστίζουν λιγότερο και αποταμιεύουν περισσότερα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο κοστίζει στην εταιρεία ένας εργαζόμενος που χρειάζεται δικό του υπολογιστή ή άλλα εργαλεία δουλειάς; Επιπλέον, μέσα στο κόστος ενός εργαζόμενου που δουλεύει από το γραφείο και όχι από το σπίτι είναι και το ρεύμα αλλά και άλλα πάγια έξοδα που κάνει η κάθε εταιρία. Εκτός από αυτό, ένας εργαζόμενος που δουλεύει από το σπίτι του, αποταμιεύει χρήματα μιας και δεν χρησιμοποιεί ούτε το αυτοκίνητό του, αλλά ούτε και μέσα μεταφοράς. Άρα, και ωφελεί την εταιρία του, και ωφελείται ο ίδιος.

Όπως καθετί, η τηλεργασία έχει τα υπέρ και τα κατά της και άλλοι την λατρεύουν, ενώ άλλοι την μισούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε όποια και αν τις δύο κατηγορίες ανήκεις, μόλις επιστρέψουμε στην «τρελή» μας καθημερινότητα, θα σου λείπουν οι ημέρες που δούλευες από το σπίτι σου, ακόμα και με πιτζάμες!

Αγαπημένο