ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Επιστροφή στο γραφείο μετά την τηλεργασία - Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις

Μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά...
3
'
tilergasia-lathi

Με το εμβόλιο για τον ιό, να έχει πλέον βρεθεί, πολλές εταιρίες διακόπτουν την τηλεργασία και καλούν τους εργαζόμενούς τους πίσω στο γραφείο τους. Ωστόσο, με την επιστροφή στο γραφείο ίσως κάνεις και κάποια από τα παρακάτω λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά.

Λάθος #1: Ωράριο αγνοείται

Σίγουρα λόγω τηλεργασίας, ήταν πιο εύκολο να κάνεις ένα δικό σου πρόγραμμα, και να ορίσεις κατά κάποιο τρόπο μόνος σου πώς θα προχωρούσες μέσα στην ημέρα, ώστε να φέρεις εις πέρας εκκρεμότητες και τα καθήκοντά σου. Όμως, αυτό φυσικά με την επιστροφή σου στο γραφείο, θα πρέπει να το ξεχάσεις. Θα πρέπει να τηρείς στο ακέραιο το ωράριό σου, ειδικά στην ώρα προσέλευσης, γιατί ο ανώτερός σου, δεν θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα αν αργείς συστηματικά...

tilergasia-lathi-donts

Λάθος #2: Όρεξη 0

Σίγουρα ήταν πιο εύκολο για εσένα να εργάζεσαι από την άνεση του σπιτιού σου, και να κάνεις όλα σου τα meetings μέσω Zoom. Όμως, αυτή η περίοδος έληξε (τουλάχιστον για την εταιρία σου) και καλό θα είναι να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Το να πηγαίνεις στο γραφείο κακοδιάθετος και με αρνητική ενέργεια δεν θα σε βοηθήσει σε καμία περίπτωση.

tilergasia-lathi-tips

Λάθος #3: Το look του σπιτιού πήγε και στο γραφείο

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην φόρεσε φόρμες (για να μην πω πιτζάμες), για να δουλέψει στο σπίτι του. Φυσικά, με την επιστροφή σου στο γραφείο καλό θα είναι να αφήσεις τις φόρμες σου στη ντουλάπα, αφού η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο για κάθε επαγγελματία.

Φυσικά, θα χρειαστείς και εσύ, όπως και όλοι μας μια περίοδο προσαρμογής ώστε να βρεις ξανά τους ρυθμούς σου στο γραφείο και να νιώσεις και πάλι οικειότητα με το περιβάλλον. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα δεχτείς τις νέες συνθήκες εργασίας σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι και η μετάβαση πίσω στο γραφείο.

Αγαπημένο